offline fajo fachowiec
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Isiek fachowiec
|
Jaki masz budżet? |
| Ten post był edytowany przez Isiek dnia: 22 maja 2020, 06:56 | |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: szeli praktykant |
|
|
| |
offline olek992 fachowiec
|
Chętnie się dowiem |
|
| |
Gość: joozekk praktykant |
Jak ktoś lubi dobre wędliny ale sam nie chce ich robić to warto zerknąć na Wędliny Ciak. W Wędliny Ciak produkty są robione ręcznie, bez konserwantów i sztucznych dodatków. Mięso pochodzi z lokalnych gospodarstw, więc wszystko jest bardziej swojskie. Do tego produkcja na zamówienie sprawia, że wyroby są świeże. I to się po prostu czuje. |
|
| |
| Reklamy Google |
Jak wybrać nadziewarkę do kiełbas
«
Powrót do grupy: Przepisy kulinarne
Ostatnio na forum
- Ziemniaki faszerowane mielonym mięsem Liczba postów: 3 Grupa: Przepisy ku... Składniki: • 6 dużych okrągłych ziemniaków • 6 dkg masła • 25 dkg mielonego mięsa drobiowego • 3 cebule • sól, pieprz do smaku • posiekana zie...
- Pasta jajeczna Liczba postów: 10 Grupa: Przepisy ku... i wiele innych towarów dostępnych w sklepie Gastromania. Specjalizują się w kompleksowym wyposażeniu kuchni gastronomicznych, takich jak restauracje, bary, hote...
- Termosy obiadowe Liczba postów: 8 Grupa: Przepisy ku... Cześć, zainteresowałam się - ponieważ aktywnie ćwiczę na siłowni fitness - dietą, tzw. VERTICAL DIET, gotuję obiady na kilka dni do pracy. Niestety, mikrofalów...
- Herbata Liczba postów: 89 Grupa: Przepisy ku... Ostatnio miałem trochę wolnego czasu i dowiedziałem się o https://un-mate.pl/ . To naprawdę jest bardzo dobra oferta. Na pewno o tym powiem mojemu kumplowi.
- Zupa gulaszowa Liczba postów: 19 Grupa: Przepisy ku... Czasami robię taką zupę gulaszową. Ale u mnie za każdym razem jest z tego, co zostało w lodówce.