Jak wybrać właściwy materiał na parapet?

« Powrót do artykułu: Jak wybrać właściwy materiał na... | « Powrót do grupy: Wnętrza

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

10 czerwca 2016, 09:27

Zgadzam sie: good 0 bad

Piękne sa parapety z marmuru …. Trwałe i efektowne. My zamawialiśmy do swojego domu parapety ze sklepu Grafit z Olkusza . Mają na ten produkt przystępne ceny.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 czerwca 2016, 11:53

Zgadza się,parapet który wykonany jest z marmuru to samo piękno,podobnie zresztą jak granit. Fakt,że takie kamienie są droższe,ale w zamian za to otrzymujemy niesamowity efekt na lata. Zresztą właśnie takie aranżacje znajdziecie u nas na www.kamieniarstwo.com.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 sierpnia 2016, 19:45

ja mam granitowy parapet od marmur dulemba i jestem bardzo zadowolony z tej decyzji. parapeciki ladne i solidnie wykonane, zonka zastawia je roslinami doniczkowymi ktorych nazw nie znam, nie podoba mi sie wcale to jej zachowanie. no ale coz, ona kladzie, ja zdejmuje, ale jak wiadomo z baba sie nie wygra i tych kwiatkow tyle nasprowadza, ze jak sie pogniewa to zastawi moja czesc lozka nimi zeby mi tylko na zlosc zrobic.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 października 2016, 08:45

Poniekąd wybór materiału na parapet dyktuje nam cena oraz budżet jaki posiadamy na ten cel, w tej kwestii chyba każdy będzie zgodny. Mi osobiście najbardziej podobają się parapety wykonane z marmuru lub kamienia naturalnego ozdobnego, ale to dosyć droga opcja.

Pozdrawiam AlluxLed

Zgłoś | Cytuj | Link

14 lutego 2017, 21:20

Ja mam w domu marmurowe parapety i naprawdę fajnie to wygląda. Poza tym wiadomo, ze marmur nie wychodzi raczej tak szybko z mody no i jest bardzo solidny. Jeśli interesuje was wykonanie takich parapetów to mogę śmiało polecić firmę kamieniarską Grantur http://www.grantur.pl/ z Lublina.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 lutego 2017, 21:20

Ja mam w domu marmurowe parapety i naprawdę fajnie to wygląda. Poza tym wiadomo, ze marmur nie wychodzi raczej tak szybko z mody no i jest bardzo solidny. Jeśli interesuje was wykonanie takich parapetów to mogę śmiało polecić firmę kamieniarską Grantur http://www.grantur.pl/ z Lublina.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 marca 2017, 08:37

Marmur i granit z całą pewnością nie wyjdą z mody, przynajmniej nie tak szybko. Jest t co prawda droższy materiał, ale i również moim zdaniem o wiele solidniejszy niż powiedzmy parapet plastikowy czy nawet drewniany.

www.KamilaMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

27 marca 2017, 20:10

Ja myślę, że wszystko zależy od całej aranżacji wnętrza. Jeśli chcecie połączyć dobry gust i nowoczesność, to najlepiej zajrzyjcie do http://www.pamir.com.pl/konglomerat-kwarcowy< /a>. Mi ich projekty bardzo przypadły do gustu.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 maja 2017, 17:55

Dla mnie wybór materiału na parapet był dość oczywisty. Wspólnie z żoną zdecydowaliśmy się na parapet marmurowy. Nie tylko ze względu na trwałość, ale przede wszystkim na niepowtarzalny wygląd, który świetnie wpasowuje nam się w klimat całego mieszkania. Parapety marmurowe kupiliśmy bezpośrednio od http://kamieniarstwo-wilczynscy.pl/oferta/.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 maja 2017, 23:01

Moim zdaniem najlepsze parapety to te z kamienia. Są wyjątkowe i przede wszystkim bardzo trwałe. Wystarczy znaleźć dobry zakład kamieniarski, który wykona zlecenie i można montować. Ja posiadam granitowe parapety od http://frankowscy.pl/kamieniarstwo/ i jestem mega zadowolony z decyzji.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wyposażenie biura. Produkcja mebli Liczba postów: 55 Grupa: Wnętrza W pracy ostatnio mieliśmy sporo zamówień na hale przemysłowe, więc zaczęliśmy rozważać różne opcje wyposażenia. Posadzki są mega ważne, bo od ich jakości zależy...
  • Higiena w parze ze zdrowiem Liczba postów: 20 Grupa: Wnętrza Ciekawe, jak wiele osób nie zwraca uwagi na to, w jakich opakowaniach przechowują leki. Niedawno byłam świadkiem rozmowy w aptece, gdzie ktoś wspomniał o tym, j...
  • Zawsze świeże jedzenie dzięki nowoczesnej lodówce Liczba postów: 71 Grupa: Wnętrza Czy ktoś regularnie piecze z mąki orkiszowej? Chcę trochę ograniczyć zwykłą mąkę pszenną w domowych wypiekach i zastanawiam się, od czego najlepiej zacząć. Znal...
  • Tapeta czy plakat, co najlepiej ozdobi Twoją ścian... Liczba postów: 70 Grupa: Wnętrza Ja jestem dużym fanem ciekawych motywów na plakatach i w mojej opinii jeżeli będziecie szukali takich propozycji do swojego wnętrza to warto odwiedzić On my Wal...
  • Jak pielęgnować podłogę z marmuru? Liczba postów: 60 Grupa: Wnętrza W przypadku podłogi z kamienia naturalnego, czyli marmuru lub granitu, polecam regularnie ja myć, odkurzać czy zamiatać bo brud oraz kurz gromadzi się tutaj tak...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21120 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 347

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */