Cześć, sprawdzaliście, jakie rozwiązania pozwalają oszczędzać energię i ciepło w domu? Na pewno świadectwo charakterystyki energetycznej budynku jest teraz popularne i można dokonywać takiego przeglądu. Sprawdza się to? Jak to wygląda?
Jak wygląda świadectwo charakterystyki energetycznej budynku?
Ostatnio na forum
- Mam poważny problem z nadwagą Liczba postów: 135 Grupa: Trudne tema... Coraz więcej osób korzysta z diet pudełkowych nie tylko ze względów zdrowotnych, ale również organizacyjnych. Przy intensywnej pracy zawodowej przygotowywanie k...
- Reklama w XXI wieku Liczba postów: 305 Grupa: Trudne tema... Przy wyborze gadżetów reklamowych warto zastanowić się, jak długo będą one wykorzystywane przez odbiorców. To jeden z powodów, dla których długopisy nadal ciesz...
- Marketing Liczba postów: 148 Grupa: Trudne tema... Wiele osób uważa, że tradycyjne gadżety reklamowe tracą na znaczeniu, ale z mojego doświadczenia wynika coś zupełnie innego. Długopis jest przedmiotem, który na...
- Agencja marketingowa Liczba postów: 18 Grupa: Trudne tema... Zdecydowanie polecam Wam sprawdzić strone, gdzie znajdziecie ofertę agencja interaktywna quality factor , świadczącej kompleksowe usługi związane z marketingiem...
- Firma produkcyjna Liczba postów: 72 Grupa: Trudne tema... Temat prawidłowego smarowania urządzeń często pojawia się dopiero wtedy, gdy wystąpią pierwsze awarie lub przestoje. Z mojego doświadczenia wynika, że odpowiedn...