Jak zaaranżować salon?

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 22 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

29 października 2010, 17:06

Zgadzam sie: good 0 bad

Ciemne meble wyglądają zjawiskowo, ale za fioletem nie przepadam niestety. Bardziej stawiam na klasyczne kolory, choć pewnie innym mogą się takie barwne ściany podobać. No mogłabym się w ostateczności zgodzić. Widziałam na stronie n-design takie kolorowe pomieszczenia i nawet fajnie to wyglądało.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 października 2010, 13:31

Fiolet jest bardzo ładnym kolorem, ja lubie go wyjatkowo. Ale nie pomalowałbym całego salonu tą barwą, a jedynie jedna ścianę. Meble wenge będa pasowac idealnie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 czerwca 2011, 23:53

Moim zdaniem fioletowe ściany i taka kanapa http://www.arismebel.pl/pl/shop/nashville.htm l będzie idealna. Do tego można wstawić jaśniejszy stolik kawowy i stolik RTV. Moim zdaniem takie połączenie będzie idealne.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 czerwca 2011, 13:52

Ja mam zamiar zaaranżować sale kinową co potrzebuje po za dobrym telewizorem ??

Zgłoś | Cytuj | Link

26 czerwca 2011, 22:23

jak urządzić salon tak, aby przede wszystkim można było w nim wypocząć?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 czerwca 2011, 08:39

Wygodne kanapy to podstawa... jasne kolory ale tez nie ostre... mnie np. uspokaja szum wody- mała fontanna lub jakis wodny motyw.

Wszystko zalezy od tego co lubisz , czy jestes alergikiem itp.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 czerwca 2011, 09:57

pod mianem aranżacja rozumiesz dobór mebli? czy może oczekujesz pomysłu, nazwijmy to od podstaw, czyli rodzaj podłogi, kolor ścian, drzwi, meble itd.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 czerwca 2011, 13:58

mam pytanie, ktoś tu napisał o jasnych kolorach bo zwiększają optycznie wnętrze, ale po co zwiększać wnętrze w 50metrowym salonie?! :O Jeżeli salon jest rzeczywiście tak ogromny, to nie trzeba się ograniczać! Można spokojnie ściany pomalować w ciemnej tonacji bardzo podoba mi się czerń i biel we wnętrzu a po drugie obecnie jest to bardzo modne rozwiązanie

Zgłoś | Cytuj | Link

6 lipca 2011, 22:27

ten komentarz o jasnych kolorach był chyba do mojego zapytania, choć nie podałem wielkości salonu - ma koło 18m2. Wracając do dyskusji - zestaw czarno-biały jak najbardziej do mnie przemawia, jestem za.
Macie jakieś konkretne propozycje?

Zgłoś | Cytuj | Link

7 lipca 2011, 09:14

Hmm może coś takiego chodz to bardziej damka wersja salonu ?!

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 22 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Meble tapicerowane Liczba postów: 203 Grupa: Najnowsze t... Tak sobie myślę, że nie każdy od razu wie, jak dopasować meble na wymiar do konkretnego pomieszczenia. A tu ważne są proporcje, kolory i funkcjonalność. Trafiła...
  • Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 102 Grupa: Najnowsze t... Metalowe szafki charakteryzują się wyjątkową trwałością, co czyni je niezwykle funkcjonalnym elementem wyposażenia w różnych miejscach pracy i instytucjach eduk...
  • kupno mebli Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Jeżeli szukasz ciekawych rozwiązań np. do sypialni, to zajrzyj tutaj https://www.superszafy.pl/ Fajnym pomysłem jest łóżko z zabudową.
  • Podłoga Liczba postów: 130 Grupa: Najnowsze t... Superparkiet https://superparkiet.pl/ to jedna z czołowych firm w Polsce specjalizujących się w dostarczaniu najwyższej jakości podłóg. Dysponując czterema prof...
  • Które meble biurowe? Liczba postów: 648 Grupa: Najnowsze t... W czasie urządzania domowego biura wiele osób zastanawia się, czy krzesło na kółkach to dobry wybór. Ja też miałem wątpliwości, ale trafiając na ciekawy artykuł...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19807 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 381

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >