Jak zagospodarować wąską ale głęboką wnękę?

« Powrót do grupy: Technologie i materiały

21 października 2008, 14:44

Zgadzam sie: good 0 bad

Mam taki problem ze nie wiem jak funkcjonalnie zagospodarować wnękę. Chce ja wykorzystać do maksimum bo mam małe mieszkanie i każdy kawałeczek półki jest dla mnie ważny. Wnęka znajduje sie w przedpokoju. Może ktoś coś mi doradzi, może ktoś miał podobny problem.

Jej wymiary(tworzą one prostopadłościan) wysokość podstawy(długość dłuższego boku wynosi 60cm natomiast długość krótszego(podstawa w tym prostopadłościanie jest równoległobokiem którego krótsza prosta) wynosi 59cm.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 lipca 2009, 13:12

można zrobić tam taką "szafę w ścianie" z lustrzanymi drzwiami, będziesz wtedy mieć nie tylko miejsce, żeby coś schować, ale także lustro. jeżeli niechcesz lustra mogą to być np drzwi wykonane z matowego szkła :wink: Myślę, że takie szafy, garderoby czy jak inaczej je nazywać są nie tylko praktyczne, ale też eleganckie :wink:

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 lipca 2009, 23:33

uważam ze szafa wnękowa to jedyne rozsądne rozwiązanie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 1455 Grupa: Technologie... It usually takes 3 to 8 months to build a house, depending on the design, size, budget, weather, and approval process.
  • agencja Liczba postów: 28 Grupa: Technologie... Ze swojej strony mogę polecić https://rodin.pl. Kompleksowo zajmują się marketingiem B2B. Ich działania zawsze przewyższają oczekiwania.
  • Jakie kupić narzędzia? Liczba postów: 671 Grupa: Technologie... Dla mnie duży plus Chle-Maru to nowa siedziba i świetna logistyka. Strona https://chle-mar.pl/ jest przejrzysta, łatwo znaleźć potrzebne narzędzia i akcesoria m...
  • Fotowoltaika Liczba postów: 178 Grupa: Technologie... Dzień dobry, mam firmę transportową i spore połacie paneli na dachu hali. Problem w tym, że produkcja mija się z największym zapotrzebowaniem na prąd na bazie.....
  • Maszyny do posadzek FloorMaster Cłapa Liczba postów: 9 Grupa: Technologie... Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta maszyn pakujących oraz kompletnych linii pakujących, to polecam Wam sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę profe...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20712 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 382

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >