Jak znaleźć dobrego coacha do swojej ulubionej gry

« Powrót do grupy: Pasje forumowiczów

wczoraj, 23:30

Zgadzam sie: good 0 bad

Dobrego trenera poznaje się po podejściu do gracza – powinien umieć słuchać, motywować i tłumaczyć. Warto sprawdzić opinie i doświadczenie w danej grze, zanim zdecydujemy się na współpracę. Coaching to nie tylko analiza błędów, ale też praca nad psychiką i nawykami. Osoby, które korzystają z takich usług, często szybciej rozwijają swoje umiejętności. Dodatkowo Coaching dla graczy wsparty dobrym sprzętem zapewnia jeszcze lepsze efekty.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Współpraca działów sprzedaży i marketingu Liczba postów: 1 Grupa: Pasje forum... Czy w Waszych firmach dział sprzedaży i marketingu korzysta z tego samego systemu? U nas każdy ma inne narzędzia i to powoduje mnóstwo błędów – różne cenniki, n...
  • Kolorowanki z bajek – ulubieni bohaterowie dzieci Liczba postów: 1 Grupa: Pasje forum... Najmłodsi uwielbiają kolorować postacie z ulubionych bajek i filmów. To doskonały sposób, by przenieść swoje wyobrażenia na papier i stworzyć własną wersję świa...
  • Samochód dla rodziny Liczba postów: 115 Grupa: Pasje forum... W moim przypadku, gdy rozważałem zakup auta z zagranicy, często zaglądałem na ofertę firmy Bryki z Ameryki – https://www.brykizameryki.pl/ . Zajmują się importe...
  • Morska Chatka Dziwnów - domki letniskowe Liczba postów: 1 Grupa: Pasje forum... W otoczeniu malowniczej przyrody i blisko morskiego brzegu znajduje się Morska Chatka Dziwnów – wyjątkowe miejsce stworzone z myślą o tych, którzy pragną odpocz...
  • Oprogramowanie systemowe Liczba postów: 43 Grupa: Pasje forum... Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli chodzi o mnie, to często zaglądam na stronę OPTeam – systemy erp , bo można tam zn...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20489 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 201

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >