Jaka brama garażowa?

« Powrót do grupy: Innowacje w budownictwie

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

21 grudnia 2016, 07:58

Zgadzam sie: good 0 bad

Jeśli szukacie sprawdzonych bram garażowych to zobaczcie ofertę na stronie http://www.pro-expert.com.pl/oferta/bramy-gar azowe-2. Ja sam jestem na etapie wyboru odpowiednich drzwi, uważacie, ze lepiej je dopasować kolorystycznie do elewacji czy dachówki? Najbardziej odpowiada mi brama garażowa uchylna.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 stycznia 2017, 11:01

Ja brałem w BramBud i myślę, że był to słuszny wybór. Brama ładna, bez jakikolwiek odprysków czy odstających elementów. Cenowo stoją dobrze, tym bardziej że dowożą na terenie całego kraju a gwarancja obowiązuje nawet jak to nie oni zajmują się jej montażem.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 lutego 2017, 06:26

Ja nie mogę zdecydować się nad bramą panelową dwuskrzydłową a bramą panelową przesuwną. Oba rozwiązania mają swoje plusy i minusy, ale przede wszystkim zależy mi na niezawodności i wygodzie podczas otwierania. Upatrzyłem sobie już kilka modeli od www.pro-met.com.pl i powoli przychodzi czas na podjęcie tej właściwej decyzji.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 kwietnia 2017, 12:53

Ja właśnie jestem na etapie wyboru bramy garażowej. Myślałam nad segmentową, automatyczną http://www.nice.pl/Produkty,703/Bramy_garazow e_segmentowe . Co myślicie o takim rozwiązaniu?

Zgłoś | Cytuj | Link

6 kwietnia 2017, 07:15

My bramę garażową segmentową kupiliśmy w firmie Ariczi i to bł bardzo dobry wybór. Brama wykonana solidnie, z porządnych materiałów. Przetrwała już z nami 2 zimy i wygląda jak nowa. Na rynku jest spora konkurencja ale generalnie wszystkim znajomym polecam właśnie tą firmę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 maja 2017, 16:09

Ja mam przesuwną bramę i szukałem kiedyś dobrych kółek do niej. Jak by ktoś potrzebował to polecam takie rolki do bram które u mnie sprawdzają się idealnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 sierpnia 2017, 10:59

wydaje mi się że dobrze wybrałeś od razu ;) tylko najlepiej zadbaj o odpowiednią automatyzację bramy - często ludzie o tym zapominają.

--
plecaki coolpack

Zgłoś | Cytuj | Link

29 sierpnia 2017, 10:23

Najlepiej znaleźć odpowiednią firmę, która się w tym specjalizuje.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 sierpnia 2017, 22:42

Solidne bramy garażowe znajdziecie też u www.patio-okna.com. Firma zajmuje się również sprzedażą drzwi i okien, więc można na korzystnych warunkach zaopatrzyć się we wszystko na przykład przy budowie domu.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 grudnia 2017, 12:28

Bardzo dobre bramy garażowe ma w swojej ofercie firma www.oknadrzwi-elmes.pl z Białegostoku. Zakupiłem od nich bramę garażową do swojego domu. Spotkałem się z profesjonalną i miłą obsługą oraz dobrymi jakościowo produktami.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dom energooszczędny Liczba postów: 180 Grupa: Innowacje w... Jeśli szukasz miejsca w którym znajdziesz szeroki wybór elementów instalacji hydraulicznych, sanitarnych, techniki grzewczej, a także wyposażenia łazienek to ko...
  • Grafik komputerowy Liczba postów: 14 Grupa: Innowacje w... Odpowiednio wyposażona pracownia komputerowa to inwestycja w przyszłość uczniów. W łódzkich szkołach coraz częściej pojawiają się nowoczesne zestawy komputerowe...
  • PRAWO JAZDY Liczba postów: 37 Grupa: Innowacje w... Ostatnio trafiłem na fajną ofertę dla tych, którzy chcą przypomnieć sobie zasady jazdy i manewrowania autem po dłuższej przerwie bez jazdy za kierownicą. Na htt...
  • Jaki jest najbardziej wydajny kolektor sloneczny ? Liczba postów: 84 Grupa: Innowacje w... .
  • Osuszanie mieszkań- co radzicie ? Liczba postów: 40 Grupa: Innowacje w... Zawilgocenie ścian często zaczyna się niewinnie. Najpierw widać jedynie lekko odchodzącą farbę lub zapach stęchlizny. Dopiero później pojawiają się wykwity pleś...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20362 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 327

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >