offline ![]() lapiduch praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() ground_bounce praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: śpioch praktykant |
Zgadzam się z groud_bounce to świetny pomysł:) Mnie
odstrasza jednak troszkę ten naturalny owczy czy kozi
zapach:) |
| |
![]() |
Hehe zaufania do tych sprzedających babć po prostu nie mam:) Ale może to nie głupie, kupić coś od polskiej babuszki:) A o Welmax ie dowiedziałem sie jeszcze, że oni pakują tam wełnę merynosa - to jakaś taka owieczka co to słynie ze zdrowego trybu życia (dieta i te sprawy, jogging hehe) |
| |
![]() Gość: dobra_owca praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() |
|
| |
![]() Gość: smaczne_spanko praktykant |
|
| |
![]() |
|
| |
offline ![]() wrozka1 praktykant
![]() |
Zgadzam się, na Podhalu można dostać naprawdę dobrej
jakości pościel z wełny. firmy wspomnianej w pierwszym
poście nie znam, może lepiej zamówić pościel online z
jakiejś firmy z Podhala? |
| |
![]() Gość: smaczne_spanko praktykant |
|
|
Jaka pościel do sypialni?
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Czy kort tenisowy to dobry pomysł? Liczba postów: 26 Grupa: Ciekawe pom... Rakiety tenisowe są kluczowym elementem w tenisie, wpływając na styl gry i ogólną wydajność. Wybór odpowiedniej rakiety ma ogromne znaczenie zarówno dla amatoró...
- Pomysł na wakacje Liczba postów: 668 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli są tutaj osoby, które mają w planach wyjazd do Poznania i szukają sprawdzonego noclegu, to ze swojej strony mogę Wam wszystkim polecić sprawdzić Hotel Po...
- Stół - nierozkładany czy rozkładany? Liczba postów: 222 Grupa: Ciekawe pom... A stół okrągły gdzie mogłabym kupić?:)
- ciekawe dekoracje Liczba postów: 498 Grupa: Ciekawe pom... Zastanawiam się nad dekoracjami do sypialni.
- Oryginalny leżak na taras? Z czego? Liczba postów: 5 Grupa: Ciekawe pom... What is Papa’s Freezeria? At its core, papas freezeria is a simulation game where you play as the newest employee at Papa Louie’s Freezeria, an ice cream shop....