offline ![]() lapiduch praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() ground_bounce praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: śpioch praktykant |
Zgadzam się z groud_bounce to świetny pomysł:) Mnie
odstrasza jednak troszkę ten naturalny owczy czy kozi
zapach:) |
| |
![]() |
Hehe zaufania do tych sprzedających babć po prostu nie mam:) Ale może to nie głupie, kupić coś od polskiej babuszki:) A o Welmax ie dowiedziałem sie jeszcze, że oni pakują tam wełnę merynosa - to jakaś taka owieczka co to słynie ze zdrowego trybu życia (dieta i te sprawy, jogging hehe) |
| |
![]() Gość: dobra_owca praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() |
|
| |
![]() Gość: smaczne_spanko praktykant |
|
| |
![]() |
|
| |
offline ![]() wrozka1 praktykant
![]() |
Zgadzam się, na Podhalu można dostać naprawdę dobrej
jakości pościel z wełny. firmy wspomnianej w pierwszym
poście nie znam, może lepiej zamówić pościel online z
jakiejś firmy z Podhala? |
| |
![]() Gość: smaczne_spanko praktykant |
|
|
Jaka pościel do sypialni?
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Hulajnoga Elektryczna Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... Widziałem, że Manta ma różne modele hulajnóg — od tych miejskich po bardziej sportowe. Ktoś poleci konkretny model, żeby jeździć po Śląsku, z lekkim terenem i w...
- Jak stworzyć własne darmowe dzwonki na telefon kom... Liczba postów: 24 Grupa: Ciekawe pom... Pobierz darmowe dzwonki na stronie:
- Zakładanie firmy Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Moi Drodzy, mój mąż postanowił założyć firmę budowlaną i zastanawia się nad logotypem. Znalazł o tym dość ciekawe informacje na tym blogu, ale chciałby wiedzie...
- Tapety dekoracyjne Liczba postów: 390 Grupa: Ciekawe pom... Szanowni Państwo, Przed układaniem fototapety warto dokładnie przygotować podłoże. Powinno być ono równe, gładkie, pozbawione pęknięć i ubytków. Do wygładzenia....
- Wykonaj samemu dekoracje ścian Liczba postów: 139 Grupa: Ciekawe pom... Cegła. Można zrobić tylko na jednej ścianie. Pewnie też da radę zrobić na fragmencie. Tylko trzeba mieć pomysł na to. Elabrick z OBI i można kłaść samemu nawet....