Jaka pościel do sypialni?

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

4 lipca 2014, 16:42

Zgadzam sie: good 0 bad

Szukam fajnej, ekskluzywnej pościeli na prezent, najlepiej z wełny. Podobno te od Welmax mają dobre opinie. Czy ktoś z Was je używa? Jakie wrażenia? Wiem, że droga;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 lipca 2014, 23:19

Firmy nie znam, ale polecam wybrać się na Podhale i tam poszukać czegoś. Naprawdę ciekawe, niepowtarzalne rzeczy można wyłapać!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 lipca 2014, 15:49

Zgadzam się z groud_bounce to świetny pomysł:) Mnie odstrasza jednak troszkę ten naturalny owczy czy kozi zapach:)
Moim zdaniem jeśli masz ochotę to szalej!Po co się specjalnie zastanawiać. W tych czasach rzeczy nie są szczególnie trwałe.Moja mama kupiła w Welmax jakiś jasiek. Śpi z nim kilka lat, prała i nic się nie dzieje.Z tego wynika, że jakość w porządku a reszta jest kwestią gustu.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 lipca 2014, 19:02

Hehe zaufania do tych sprzedających babć po prostu nie mam:) Ale może to nie głupie, kupić coś od polskiej babuszki:) A o Welmax ie dowiedziałem sie jeszcze, że oni pakują tam wełnę merynosa - to jakaś taka owieczka co to słynie ze zdrowego trybu życia (dieta i te sprawy, jogging hehe)

Zgłoś | Cytuj | Link

9 lipca 2014, 16:06

Hej:http://pl.wikipedia.org/wiki/Merynosy
Trzeba przyznać: porządnie owłosiona :)
Tak, wiem.Pytanie jest do użytkowników a my tu off top robimy;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 lipca 2014, 07:20

Hahaha, ten to chyba był przed strzyżeniem:)

Zgłoś | Cytuj | Link

14 lipca 2014, 15:40

Nie wiem co Cię interesuje jak chodzi o tą pościel ale z mojego doświadczenia jedynym jej mankamentem jest to, że trzeba się nieco przyłożyć do prania czyli pralka automatyczna raczej odpada. Przynajmniej ja tego nie ryzuję.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 lipca 2014, 17:14

Liczyłem się z tym - wełna ma to do siebie, że na wilgoć różnie reaguje. W życiu bym nie włożył do pralki:) A jak już przy praniu jesteśmy - czy można tu używać jakiś detergentów w rodzaju kłębuszków, lenorów itp.? Skądinąd wiem, że też z tym bywa różnie...

Zgłoś | Cytuj | Link

15 lipca 2014, 19:04

Zgadzam się, na Podhalu można dostać naprawdę dobrej jakości pościel z wełny. firmy wspomnianej w pierwszym poście nie znam, może lepiej zamówić pościel online z jakiejś firmy z Podhala?

Zgłoś | Cytuj | Link

15 lipca 2014, 20:31

Piorę w Perle. W wannie w letniej wodzie:)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Gładzie robić czy nie? Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Kwestia gustu grunt napewno. Co do gładzi, kto co chce, może mąż chce lustro na ścianie. To już indywidualna sprawa, moja żona chce Tynki CW. Bez gładzi, chce ś...
  • Wyposażenie kuchni Liczba postów: 501 Grupa: Ciekawe pom... Zainteresowanym tematem mogę polecić stronę https://gastromania.pl/kotly-gastronomic zne , na której znajdziecie ofertę mojego ulubionego sklepu internetowego Ga...
  • Mała kuchnia - nasze pomysły na poradzenie sobie Liczba postów: 107 Grupa: Ciekawe pom... Zainteresowanym tematem mogę polecić stronę https://gastromania.pl/ , na której znajdziecie ofertę mojego ulubionego sklepu internetowego Gastromania z najróżni...
  • Polecacie jakąś farbę do malowania ścian ? Liczba postów: 5 Grupa: Ciekawe pom... Szukam farby, która nie zostawia smug i łatwo się nakłada. Ktoś coś używał i może polecić?
  • pomysł na przedpokój Liczba postów: 61 Grupa: Ciekawe pom... Jeśli ktoś szuka sposobu na lepszą organizację przedpokoju, to warto zajrzeć na stronę i-meble https://i-meble.eu/pl/196-meble-do-przed pokoju, bo mają tam szafy...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20456 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 239

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >