Jaka aranżacja jest nowoczesna?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 19 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  9 10 11 12 13  ▸  ▸▸

30 marca 2016, 22:54

Zgadzam sie: good 0 bad

Szukam jakiejś nowej inspiracji, takż epewnie zajrzę :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 marca 2016, 20:33

Aby wnętrze było nowoczesne i gustowne warto pomyślec o jakiś oryginalnych schodach. Ja mam u siebie kręte schody od www.wroblewskidesign.pl , z których jestem zachwycony.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 kwietnia 2016, 11:21

schody potrafią wiele ozdobić

Zgłoś | Cytuj | Link

4 kwietnia 2016, 11:36

śliczne są schody drewniane w połączaniu ze szklana balustradą taj jak np na http://linealsystem.eu/oferta/balustrady-szklane/

Zgłoś | Cytuj | Link

4 kwietnia 2016, 13:45

Na pewno taka, gdzie jest dużo zabudowy g-k: półki, obniżone sufity itp. Można takie coś zrobić stosując chociażby takie akcesoria montażowe: http://www.metalbernat.com.pl/cat_7

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 kwietnia 2016, 14:52

Internet to świetne źródło informacji w tym zakresie, tam najszybciej można dojść do nowinek i trendów, jeśli chodzi o aranżację wnętrz, a przede wszystkim znaleźć inspiracje.
Dzięki temu dowiedziałem się o szklanych balustradach, mody na meble skandynawskie, podwieszane sufity, meble łączone (np. łóżko z biurkiem, szafa z komodami).

Zgłoś | Cytuj | Link

15 kwietnia 2016, 10:18

No na przykład taka, gdzie wykorzystany jest granit czy marmur: http://dario-stone.pl/realizacje/ super coś takiego wygląda i mega mi się podoba.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 kwietnia 2016, 23:17

Mi się na przykład bardzo podobają chłodne kolory, wykorzystanie led światła i do tego szkła. Pani z http://www.martawanat.pl/ taką właśnie aranżację mi zaprojektowała i wyszło super.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 kwietnia 2016, 08:42

A pokażesz jak to zostało zrealizowane. Byłbym wdzięczny :)

Zgłoś | Cytuj | Link

25 kwietnia 2016, 20:14

Też chętnie zobaczę podświetlenie ledem. Na projektach, które widziałam czasem wygląda to rewelacyjnie a czasem słabo.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 19 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  9 10 11 12 13  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Czy są eksperci? Liczba postów: 51 Grupa: Wykańczamy... „Powrót do grupy: Wykańczamy budynek” odnosi się do etapu prac budowlanych, w którym przechodzi się do finalnego wykończenia obiektu po zakończeniu głównych rob...
  • Płyty elewacyjne - produkcja Liczba postów: 7 Grupa: Wykańczamy... Znalazłem tę stronę przez reklamę w aplikacji mobilnej i pomyślałem, że dam jej szansę. Okazało się, że całkiem sensownie opisuje dostępne bonusy. Najlepsze był...
  • discover desi cam girl online communities Liczba postów: 1 Grupa: Wykańczamy... desi cam girl creators attract audiences interested in culturally familiar personalities and interactive online experiences. many viewers appreciate live engage...
  • Plakaty na ścianie Liczba postów: 30 Grupa: Wykańczamy... Jeżeli chodzi o ciekawe propozycje Plakatów, ale również fototapet, czy również dodatkowych dodatków do wnętrz to na pewno warto zwrócić uwagę na ofertę sklepu....
  • Jaki nawilżacz powietrza wybrać? Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Jeśli szukasz czegoś do sypialni albo domowego biura, to warto zwrócić uwagę nie tylko na parametry, ale też na kulturę pracy. Ostatnio widziałam ciekawy model....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21156 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 509

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */