Jaka armatura do łazienki?

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

14 października 2010, 10:50

Zgadzam sie: good 0 bad

Czy warto montować w łazience ozdobną armaturę? Nie chciałbym aby wyglądała ona zbyt przesadnie bo mam mała łazienkę. Słyszałem, że są teraz modne takie fikuśne baterie? Co sądzicie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 października 2010, 10:40

Mi osobiście podobają się proste formy. Wyglądają bardzo elegancko i nie są jakieś przesadne. Moim zdaniem w łazience świetnie sprawdzi się taka delikatna armatura.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 października 2010, 11:55

To wszystko zależy jak masz urządzoną łazienkę ale faktycznie taka prosta armatura sprawdza się najlepiej i pasuje do każdego wnętrza. Po co wydawać niepotrzebnie kasę na jakieś zdobione rzeczy skoro mogą się nie sprawdzić w Twojej łazience.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 października 2010, 13:16

No ja nie będę się zbytnio odbijać od reszty i również muszę przyznać, że takie najprostrze, najdelikatniejsze są najbardziej efektywne, nie ma problemów z instalacją itd. Ewentualnie jeśli chcesz mieć łazienkę trochę inną niż tradycyjne to polecam umywalki z tworzywa przezroczystego, naprawdę super wygląda

Zgłoś | Cytuj | Link

21 października 2010, 14:05

O właśnie zamiast kombinować z armaturą lepiej postawić na ładną ceramikę. Można dostać ręcznie malowane umywalki które z pewnością uświetnią wnętrze.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 października 2010, 14:25

No oczywiście! Do tego ozdobne lustro własnej twórczości i napewno łazienka będzie wyróżniała się z tłumu :)

Zgłoś | Cytuj | Link

23 października 2010, 21:14

Zgadzam się,zamiast ozdobnej armatury zdecydowwanie lepsza będzie dobra ceramika,która moim zdaniem najlepiej sprawdza się w łazience.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 października 2010, 10:51

Musisz pamiętać, że aranżując jakąkolwiek przestrzeń, pokój...etc. Skupiasz się na meblach, później dodajesz tło do twojego arcydzieła(ściany, podłogi), następnie dodatki, które nadają charakter, odpowiedni wyraz!

Zgłoś | Cytuj | Link

29 października 2010, 17:02

A nie lepiej byłoby się skontaktować z projektantem wnętrz? Tak mi się wydaje, ze tego typu rozwiązanie jest najlepsze, jak trudno się na coś konkretnego zdecydować. No zawsze można się tez rozglądnąć. Na stronie n-design.pl mają zmieszczone przepiękne aranżacje, więc może tam.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 października 2010, 13:34

Zalezy co kto lubi, ja jestem zwolenniczka prostej formy, zwłaszcza w łazience. Ale gusta są rózne, jesli armatura jest dobrze dobrana, to dlaczego nie?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Meble tapicerowane Liczba postów: 202 Grupa: Najnowsze t... Jeśli szukacie krzeseł do kuchni idealne będą https://jardex.pl/hokery/ oni wykonują krzesła z trwałych materiałów, wiec na pewno posłużą wam przez wiele lat.....
  • Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 102 Grupa: Najnowsze t... Metalowe szafki charakteryzują się wyjątkową trwałością, co czyni je niezwykle funkcjonalnym elementem wyposażenia w różnych miejscach pracy i instytucjach eduk...
  • kupno mebli Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Jeżeli szukasz ciekawych rozwiązań np. do sypialni, to zajrzyj tutaj https://www.superszafy.pl/ Fajnym pomysłem jest łóżko z zabudową.
  • Podłoga Liczba postów: 130 Grupa: Najnowsze t... Superparkiet https://superparkiet.pl/ to jedna z czołowych firm w Polsce specjalizujących się w dostarczaniu najwyższej jakości podłóg. Dysponując czterema prof...
  • Które meble biurowe? Liczba postów: 648 Grupa: Najnowsze t... W czasie urządzania domowego biura wiele osób zastanawia się, czy krzesło na kółkach to dobry wybór. Ja też miałem wątpliwości, ale trafiając na ciekawy artykuł...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19795 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 102

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >