Jaka dobra wyciskarka do soków

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

25 listopada 2014, 13:12

Zgadzam sie: good 0 bad

W sklepach jest bardzo dobry wybór. Czasami aż ciężko jest się zdecydować. Może polecicie jakie sprzęt będzie odpowiedni ?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 listopada 2014, 13:36

Czy znasz może markę Hurom? Posiadają oni w ofercie sprzęty najwyższej jakości. Tutaj:
http://sklep.puregreen.pl/ możesz przejrzeć sobie ich wyciskarki. Niestety ale nie wiem czy znajdziesz w sklepach stacjonarnych. Sami z żoną zamawialiśmy przez internet ( zdecydowaliśmy się na model widoczny na zdjęciu poniżej).
Wyciskarka świetnie radzi sobie z każdym rodzajem owoców. Soki pyszne, zupełnie inna jakość niż sklepowe. Nasze dzieci kiedyś nie były przekonane do jedzenia owoców i warzyw. Teraz się przekonują.
http://sklep.puregreen.pl/images/thumbnails/2 30/230/detailed/3/hf-2g-co-jest-w-zestawie.jpg

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 listopada 2014, 12:54

możesz poczytać sobie http://www.morele.net/wiadomosc/jak-wybrac-so kowirowke-i-wyciskarke/454/ może ten artykuł pomoże ci coś wybrać

Zgłoś | Cytuj | Link

21 lutego 2015, 13:54

Super, dzięki za rady :)

Zgłoś | Cytuj | Link

3 kwietnia 2015, 12:14

Moim zdaniem wyciskarka przydaje się w firma takich jak soki do firmy Warszawa, ale do użytku domowego to szkoda pieniędzy - no chyba, że faktycznie ma ich ktoś nadmiar, albo nałogowo robi sobie soki :P

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 czerwca 2015, 14:04

Użytkownik Gość: sylvio napisał: możesz poczytać sobie

W sieci są różne rankingi oraz testy takich urządzeń http://www.wycisnijsok.pl/testy więc nie ma chyba problemu z dostępem do takich informacji.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 czerwca 2015, 10:24

Do użytku domowego wystarczy wyciskarka jednoślimakowa, pionowa. Ja mam firmy Zelmer ale głównym argumentem jakim kierowałem się przy wyborze była niska cena (ok 1 tys).

Zgłoś | Cytuj | Link

20 czerwca 2015, 22:53

Zajrzyjcie sobie tutaj http://www.wycisnijsok.pl/testy. Są tam testy wyciskarek do soków. Można się dowiedzieć, którą wyciskarkę warto kupić, a którą nie. Czasem się zdarza, że tańsze urządzenie jest lepsze od tego droższego. Po co kupować kota w worku? Lepiej zajrzeć na tą stronę i zweryfikować możliwość poszczególnych sprzętów.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 października 2015, 12:47

Kuvingsa B6000 poleciła mi przyjaciółka która kilka miesięcy temu postanowiła wprowadzić w domu zdrową dietę. Zaryzykowałam, kupiłam i jestem zachwycona. Nie muszę już owoców i warzyw na kawałki – otwór wlotowy jest tak zaprojektowany, że można je wrzucać w całości. Mi, jako kobiecie, najbardziej zaimponował wygląd tej wyciskarki. Jest najzwyczajniej w świecie niezwykle pięknie wykonana i fantastycznie się prezentuje w towarzystwie mojego ekspresu do kawy. Zanim kupiłam ogromnie bałam się tego rozkładania i montowania z powrotem, bo talentu do majsterkowania nigdy nie posiadałam ale części są dobrze oznakowane i nawet przy moich nikłych talentach technicznych radzę sobie ze składaniem i rozkładaniem. Ten typ wyciskarki jest ciężki, ale już w sklepie uznałam to za zaletę, bo ze względu na tę cechę dawał poczucie „solidnego”, a patrząc od praktycznej strony, dzięki swojej wadze wyciskarka jest dużo bardziej stabilna i nie przesuwa się na prawo i lewo. Co niezwykłe, moje dzieci od początku zachwycały się nowym nabytkiem do kuchni, chociaż zwykle o kuchni przypominaja sobie tylko wtedy, kiedy zgłodnieją. Podziw moich dzieci spowodowany był tym, że wyciskarka w znacznej części jest przezroczysta i dzięki temu mogą śledzić, jak maszynka pracuje. Później same chciały, żeby pozwolić im spróbować, jak smakuje to, co się tak malowniczo wyprodukowało, choć zazwyczaj widząc warzywa i owoce dostają gęsiej skórki. W promocji jest tutaj - http://cookandlove.pl/wyciskarki-do-sokow.htm l

Zgłoś | Cytuj | Link

19 stycznia 2016, 09:42

Jestem bardzo zadowolona z wyciskarki TopJuicer GSJ – 400 - www.topjuicer.pl. Przystępna cena, duża moc, ładny design. Wszystko tu jest wykonane z porządnej klasy elementów, nie jest to plastikowa chińszczyzna, jakiej pełno w sklepach.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Tłumaczenie instrukcji obsługi Liczba postów: 187 Grupa: Sprzęt AGD... Ogólnie same tłumaczenia są bardzo ważne i myślę, że także całkiem istotne jest to z jakiego języka obcego chcemy je zlecić. W każdym razie ja polecam od razu k...
  • Klimatyzacja Liczba postów: 15 Grupa: Sprzęt AGD... Coraz więcej osób decyduje się na klimatyzację nie tylko latem, ale również do dogrzewania pomieszczeń w chłodniejsze dni. Nowoczesna klimatyzacja ma wiele funk...
  • Prototyp obudowy elektronicznej Liczba postów: 2 Grupa: Sprzęt AGD... Proces jest prostszy niż się wydaje. Wrzucasz plik, dostajesz wycenę zazwyczaj tego samego albo następnego dnia, akceptujesz i po kilku dniach masz gotową część...
  • Sprzęt AGD Liczba postów: 186 Grupa: Sprzęt AGD... Ze swojej strony mogę Wam polecić usługi, z których sam skorzystałem i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli szukacie firmy z Krakowa lub okolic, która oferuje kompl...
  • Jakie głośniki Liczba postów: 29 Grupa: Sprzęt AGD... Jeśli ktoś pyta jakie głośniki wybrać, to zawsze odpowiadam, że wszystko zależy od potrzeb, bo inne będą do mieszkania, inne na działkę czy imprezy. Wśród tańsz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20985 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 167

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */