Jaka kuchenka mikrofalowa

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

10 lipca 2016, 11:39

Zgadzam sie: good 0 bad

Wolnostojąca w cenie do 600 zł

Co polecicie niezawodnego ?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 lipca 2016, 14:44

Fajnie byłoby sprawdzić:

- pojemność - "Ważnym parametrem kuchenek mikrofalowych jest pojemność. W sklepach dostępne są urządzenia o pojemnościach od ok. 15 do aż 40 litrów. Pojemność decyduje o tym, co zmieści się do komory kuchenki. Najbardziej uniwersalna będzie mikrofalówka o pojemności ok. 20 litrów (wejdzie do niej tradycyjny duży talerz obiadowy)."

- moc - "Producenci oferują kuchenki mikrofalowe o maksymalnej mocy od 700 do 2100 W.
Generalna zasada dotycząca mocy jest taka, że im wyższa moc, tym potrawa jest szybciej gotowa, a urządzenie zużywa mniej prądu."

- dodatkowe funkcje takie jak rozmrażanie, gotowanie, gotowanie na parze, termoobieg itd

Źródło - tutaj.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 lipca 2016, 15:20

polecam kuchenki amica. Jak dla mnie najlepsze.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 lipca 2016, 21:20

Też myslę, że Amica to fajna opcja. My mamy taka i jestesmy zadowoleni.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 lipca 2016, 10:05

Sam mogę polecić mikrofalówki firmy Candy. Firma ma spory wybór, pozwolę sobie tutaj umieścić link do ich katalogu:
http://www.candy.pl/pl/produkty/gotowanie/kuc henki-mikrofalowe

Pomijając jakosc wykonania, która w przypadku firmy jest wysoka, zobaczcie sobie jaką świetną mają stylistykę. Piszę tutaj szczególnie o serii serii kuchenek mikrofalowych z kolekcji ego:

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 lipca 2016, 19:53

My mamy Boscha, ale ma już swoje lata, a podobno teraz się firma popsuła. zreszta chyba nie tylko ona, ogólnie produkują rzeczy z krótką datą przydatności do użycia...:/

Zgłoś | Cytuj | Link

15 lipca 2016, 15:13

candy rewelacyjnie sie prezentują

Zgłoś | Cytuj | Link

3 sierpnia 2016, 15:49

A ja ze swojego doświadczenia mogę polecić mikrofalówki od Kernau, tutaj masz kilka modeli, które aktualnie są w ich ofercie - http://www.kernau.com/kategoria/gotowanie/kuc henki-mikrofalowe/kuchenki-mikrofalowe-do-zabudowy.html. Z tym, że są to mikrofalówki do zabudowy. Mam w swojej kuchni jedną z nich, KMO 251 G B, i nie narzekam, bo działa bardzo dobrze.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 sierpnia 2016, 13:16

mikrofala samsunga lub amici też jest ok

Zgłoś | Cytuj | Link

10 sierpnia 2016, 10:33

jak dla mnie candy, wygodna w uzyciu i świetny design

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Tłumaczenie instrukcji obsługi Liczba postów: 184 Grupa: Sprzęt AGD... Ogólnie same tłumaczenia są bardzo ważne i myślę, że także całkiem istotne jest to z jakiego języka obcego chcemy je zlecić. W każdym razie ja polecam od razu k...
  • Klimatyzacja Liczba postów: 15 Grupa: Sprzęt AGD... Coraz więcej osób decyduje się na klimatyzację nie tylko latem, ale również do dogrzewania pomieszczeń w chłodniejsze dni. Nowoczesna klimatyzacja ma wiele funk...
  • Prototyp obudowy elektronicznej Liczba postów: 2 Grupa: Sprzęt AGD... Proces jest prostszy niż się wydaje. Wrzucasz plik, dostajesz wycenę zazwyczaj tego samego albo następnego dnia, akceptujesz i po kilku dniach masz gotową część...
  • Sprzęt AGD Liczba postów: 186 Grupa: Sprzęt AGD... Ze swojej strony mogę Wam polecić usługi, z których sam skorzystałem i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli szukacie firmy z Krakowa lub okolic, która oferuje kompl...
  • Jakie głośniki Liczba postów: 29 Grupa: Sprzęt AGD... Jeśli ktoś pyta jakie głośniki wybrać, to zawsze odpowiadam, że wszystko zależy od potrzeb, bo inne będą do mieszkania, inne na działkę czy imprezy. Wśród tańsz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20985 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 157

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */