offline ![]() pitrek88 kierownik
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Wall-it doświadczony
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Nightmare doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() iciesla fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() Vincent_Vega fachowiec
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Kasiunia 2011 inżynier
![]() |
|
| |
offline ![]() Vincent_Vega fachowiec
![]() ![]() |
|
| |
offline ![]() Kasiunia 2011 inżynier
![]() |
|
| |
offline ![]() kanders kierownik
![]() |
No też mi się tak wydaje, to znowu nie te czasy kiedy klej
był po 2 stronie miasta a tapety w innej... :) |
| |
offline ![]() Neonowy majster
![]() ![]() |
Racja, czasy się zmieniły i ludzie tez, kiedyś wszyscy byli życzliwsi dla siebie, a odkąd w internecie człowiek stał się anonimowy, to większość osób dla siebie nawzajem jest wilkiem, wracając do tematu :) Ja kupując tapety od razu dostałem pomoc fachowca który dobrał do reszty wszystko, wypytał się o szczegóły i jestem zadowolony |
|
Jaka tapetę wybrać?
«
Powrót do grupy: Wykańczamy budynek
Ostatnio na forum
- Monitoring Liczba postów: 67 Grupa: Wykańczamy... Wszystkie systemy alarmowe oraz systemy monitoringu do moich budynków zamawiam wyłącznie w sklepie internetowym IVEL - https://ivel.pl , ponieważ posiadają ogro...
- Architekt Liczba postów: 13 Grupa: Wykańczamy... ZWCAD ma bardzo podobne skróty i interfejs jak AutoCAD, więc wchodzisz bez nauki od nowa.
- osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 31 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...
- Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 17 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
- Brama garażowa i napęd Liczba postów: 7 Grupa: Wykańczamy... Oglądając różne oferty sklepów z akcesoriami ogrodzeniowymi, natrafiłam na sklep KUT-MET https://www.sklep.kut-met.pl/, który oferuje między innymi zawiasy do b...