Jaki telewizor do 40 cali?

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

29 lutego 2016, 20:44

Zgadzam sie: good 0 bad

Rzeczywiscie philips ma bardzo udaną serię telewizorów z ambilight, zwłaszcza seria 7600 która ma świetną matrycę. Dobry wybór, jak ktoś szuka telewizora na dłuższy czas.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 marca 2016, 14:16

Użytkownik raf-zel napisał: Rzeczywiscie philips ma bardzo udaną serię telewizorów z
ambilight, zwłaszcza seria 7600 która ma świetną
matrycę. Dobry wybór, jak ktoś szuka telewizora na
dłuższy czas.
Użytkownik raf-zel napisał: Rzeczywiscie philips ma bardzo udaną serię telewizorów z
ambilight, zwłaszcza seria 7600 która ma świetną
matrycę. Dobry wybór, jak ktoś szuka telewizora na
dłuższy czas.

Plus do tego częste aktualizacje oprogramowania, co obecnie jest bardzo wazne.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 października 2017, 11:13

Mnie bardzo podoba się telewizor, o którym czytałem wiele na stronie https://www.videotesty.pl/recenzja/1913/test- telewizora-samsung-q7c-qled-z-wysokiej-polki/

Zgłoś | Cytuj | Link

29 października 2017, 11:11

Teraz telewizorów jest ogromna masa - zależy co komu jest potrzebne. Jeżeli najlepszy obraz, a do tego dodatkowe atrakcje wizualnie (ambilight) to wybierze Philipsa. Proste.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 listopada 2017, 08:23

To prawda, teraz masz naprawdę szeroki wybór wielu ciekawych modeli tv w niższej cenie, warto szukać w sklepach internetowych, skupiłbym się na modelach Samsunga lub LG.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 stycznia 2018, 11:18

na blogu masz fajne porównani etelewizoów do 40 cali. https://uhdtv.com.pl/telewizor-40-cale/ Zachęcam tez do innych artykułów :)

Zgłoś | Cytuj | Link

10 stycznia 2018, 17:18

Mi ten ostatni się podoba.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 lutego 2018, 10:32

Do dobrego telewizora fajnie by było mieć jeszcze porządny uchwyt na ścianę.
Ta firma - Lobo-Technik - Uchwyty do LCD ma ciekawe propozycje. Myślę, że warto sprawdzić.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 lutego 2018, 10:43

Check my altered project
http://arab.egypt.adultnet.in/?post-jasmin
foreigners xy laman preparation nadu

Zgłoś | Cytuj | Link

2 lutego 2018, 10:59

Updated engagement page:
http://zelma.blogs.telrock.org

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Tłumaczenie instrukcji obsługi Liczba postów: 187 Grupa: Sprzęt AGD... Ogólnie same tłumaczenia są bardzo ważne i myślę, że także całkiem istotne jest to z jakiego języka obcego chcemy je zlecić. W każdym razie ja polecam od razu k...
  • Klimatyzacja Liczba postów: 15 Grupa: Sprzęt AGD... Coraz więcej osób decyduje się na klimatyzację nie tylko latem, ale również do dogrzewania pomieszczeń w chłodniejsze dni. Nowoczesna klimatyzacja ma wiele funk...
  • Prototyp obudowy elektronicznej Liczba postów: 2 Grupa: Sprzęt AGD... Proces jest prostszy niż się wydaje. Wrzucasz plik, dostajesz wycenę zazwyczaj tego samego albo następnego dnia, akceptujesz i po kilku dniach masz gotową część...
  • Sprzęt AGD Liczba postów: 186 Grupa: Sprzęt AGD... Ze swojej strony mogę Wam polecić usługi, z których sam skorzystałem i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli szukacie firmy z Krakowa lub okolic, która oferuje kompl...
  • Jakie głośniki Liczba postów: 29 Grupa: Sprzęt AGD... Jeśli ktoś pyta jakie głośniki wybrać, to zawsze odpowiadam, że wszystko zależy od potrzeb, bo inne będą do mieszkania, inne na działkę czy imprezy. Wśród tańsz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20985 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 199

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */