offline Kamilameble.pl fachowiec
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: basia ka praktykant |
Też jestem bardzo ciekawa tego żyrandola jak on wygląda. W sumie to nasz w salonie można by i zmienić, tym bardziej, że kupiłam teraz piękną stojącą lampę, którą znalazłam w jagodowymkocie, oj maja tam cacuszka i przyznam, że nawet jakoś i ta cena była rozsądna. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline babciajaga praktykant
|
A może jakiś ciekawy żyrandol z kryształkami? Osobiście
lubię biel i jasne kolory. Przy naszej pogodzie i zimie,
półmrok raczej niewskazany. Spójrz sobie na: |
|
| |
offline babciajaga praktykant
|
|
|
| |
offline natuus praktykant
|
Ja tak się zraziłam do żyrandoli, że miałam problem z kupieniem do swojego domu. Nie dało się wszędzie zamontować lampek LED w sufit, bo nie dają wystarczająco dużo światła. To znaczy, do przedpokoju czy łazienki pasują, ale w salonie albo sypialni już tak niekoniecznie. Jak już musiałam kupić, to wybrałam dość krótkie żyrandole, z ceramicznymi kulami zakrywającymi żarówki, by nikt nie uderzał głową przy przechodzeniu pod nimi. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline piotrowski praktykant
|
|
|
| |
offline MebleJeziorny.pl majster
|
|
|
| |
offline lucas33 praktykant
|
Markowe lampy sprzedają na stronie elektryczny.com za dość rozsądne pieniądze. Jak ostatnio szukałam żyrandola do siebie do pokoju w sklepie u mnie na mieście to ceny były zabójcze, nawet kilka tysięcy za konkretny wzór...Tutaj kupiłam za kilkaset złotych i wygląda dużo lepiej niż te co mamy w sklepach stacjonarnych u nas. |
|
| |
offline GDMmeble_pl doświadczony
|
|
|
| |
offline ninita majster
|
Zajrzyj do sklepu https://light4u.pl/pol_m_lampy-wewnetrzne_Pla fony-135.html. Mają ciekawą ofertę. Ja postawiłam na naprawdę proste oświetlenie w domu. W moim domu rodzinnym, prawie w każdym pokoju mieliśmy żyrandole z takimi diamencikami, okropna rzecz jeśli chodzi o umycie tego :x |
| Ten post był edytowany przez ninita dnia: 22 maja 2018, 15:25 | |
|
|
Jaki żyrandol do salonu?
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Zakładanie firmy Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... Planowanie efektywnej rekrutacji to kluczowy element w rozwijaniu każdej firmy. Profesjonalne podejście do poszukiwania talentów może znacząco zwiększyć szanse....
- Zastanawiam się nad zamówieniem mebli na wymiar Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... Przy wyborze firmy do mebli na wymiar kluczowe jest dokładne sprawdzenie opinii i portfolio, doświadczenia na rynku oraz referencji od poprzednich klientów, a t...
- myślę o kupnie eleganckich kalendarzy Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć wszystkim, myślę o kupnie eleganckich kalendarzy dla zespołu jako prezent świąteczny. Chcę, żeby były nie tylko ładne, ale też naprawdę przydatne w pracy....
- Gładzie robić czy nie? Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Kwestia gustu grunt napewno. Co do gładzi, kto co chce, może mąż chce lustro na ścianie. To już indywidualna sprawa, moja żona chce Tynki CW. Bez gładzi, chce ś...
- Wyposażenie kuchni Liczba postów: 501 Grupa: Ciekawe pom... Zainteresowanym tematem mogę polecić stronę https://gastromania.pl/kotly-gastronomic zne , na której znajdziecie ofertę mojego ulubionego sklepu internetowego Ga...