![]() Gość: heniu.l praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Marcin1980 praktykant |
Moim zdaniem najlepsze napędy do bram automatycznych produkuje firma Nice,:) Nic tego nie zmieni gdyż nigdy z nim nie miałem nawet najmniejszych problemów :) Wszystko działa jak należy . |
| |
![]() Gość praktykant |
|
| |
![]() Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: majki praktykant |
|
| |
![]() Gość praktykant |
To na prawdę dobry napęd. Zastosowali w nim przekładnię cykloidalną, która zwiększa wydajność mechaniczną aż o 80%. Maksymalny ciężar skrzydła to 400 kg, więc na prawdę dużo. Ja chcę go zamontować u siebie w firmie bo jak na razie pracownicy muszą się męczyć i sami non-stop otwierać tę ciężką bramę. |
| |
![]() Gość praktykant |
|
| |
![]() Gość: majki praktykant |
|
| |
![]() Gość: joahim praktykant |
|
|
Jaki automat do bramy skrzydłowej najlepszy?
«
Powrót do grupy: Technologie i materiały
Ostatnio na forum
- opakowania Liczba postów: 45 Grupa: Technologie... Witam wszystkie osoby zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z opakowaniami i naczyniami jednorazowymi, to pol...
- kupujecie materiały budowlane? Liczba postów: 757 Grupa: Technologie... Podczas niemal każdej budowy lub remontu potrzebna jest tzw. siatka cięto ciągniona, która służy do wzmacniania elementów takich jak tynki gipsowe, stropy czy k...
- Prefabrykaty? Liczba postów: 4 Grupa: Technologie... Panie i panowie, mam kilka pytań i chciałabym się poradzić, czy idę w dobrym kierunku. Zacznę od tego, że jeszcze nie mam kierownika, a budowa ruszy dopiero w....
- Zabezpieczenia przeciwpożarowe w firmie Liczba postów: 70 Grupa: Technologie... Z jakich systemów przeciwpożarowych korzystacie w Waszych budynkach? Osobicie chciałbym Wam polecić stronę https://allfire.pl/kategoria/drzwi-przec iwpozarowe/ ,...
- Maszyny pakujące Liczba postów: 72 Grupa: Technologie... Z własnego doświadczenia polecam w temacie maszyn i urządzeń dla przemysłu spożywczego zajrzeć do bogatej oferty http://unimasz.eu/