Jaki dach jest najtrwalszy?

« Powrót do grupy: Robimy dach

Stron: 28 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  15 16 17 18 19  ▸  ▸▸

19 grudnia 2016, 12:04

Zgadzam sie: good 0 bad

Izolacja cieplna bardzo ważna rzecz jeśli chce sie być oszczędnym a taką izolacje to tylko zapewni Divodamm Pro Braas i wskazanym wcześniej plusem jest to że można ich użyć zamiast deskowania.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 grudnia 2016, 06:47

Zgadza się Wiesiek66 nie chciałem w to uwierzyć dopóki nie zobaczyłem eto na termowizji. Braas fajnie dopracował tą izolację.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 grudnia 2016, 20:23

Izolacja to myślę jedna z najlepszych rzeczy w dachówkach Braas, przynosi to wymierne korzyści a wazne zeby dachówka nie tylko wyglądała ale i "działa" jak należy.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 grudnia 2016, 20:43

dachowka ceramiczna to chyba najlepsze wyjscie jezeli naprawde szukasz trwalosci, smialo moge polecic Ci firme www.dachstyl-ryki.pl w tym temacie, neisamowita jakosc oraz przystepne ceny

Zgłoś | Cytuj | Link

26 grudnia 2016, 21:40

No ja bym jednak najpierw pojechał do dystrybutora danego producenta które chcesz wybrać jak np w przypadku Braas w moim mieście miałem 3 dachówki piękne, dobre warunki także już tam zostałem :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 grudnia 2016, 19:01

trwałym dachem jest tez zielony dach :) poczytajcie: http://www.xeroflor.pl/zielone-dachy.php , do tego jest ekologiczny i pomaga wytłumić uliczny hałas.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 grudnia 2016, 20:31

Hmm duzo jest trwałych i solidnych pokryc dachowych. jeśli nie wiecie na co chcecie się zdecydowac, to najlepiej zapytać doradcę. Ja w tym zakresie korzystałem z usług DACHLUX http://panoramadachow.pl/ , świetna firma, znają sie na dachach rewelacyjnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 grudnia 2016, 19:23

jesli chodzi o dach to ja bym juz w tej materii pozostawiła pole do działania fachowcom. Nie ez powodu powstają różne firmy nie? a dach jednak bądź co bądć jest mega wazny. Mój robili Co fachowcy http://www.baumar.biz/index.html#PL__realizac je cenowo korzytsnie i po prostu zgodnie z ustalonym terminem

Zgłoś | Cytuj | Link

15 stycznia 2017, 18:27

Z tego się orientuje to dachówka ceramiczna, przynajmniej tak słyszałem

Zgłoś | Cytuj | Link

8 lutego 2017, 19:27

jeżeli mogę coś doradzić to polecam dachówkę ceramiczną z bauen.pl zdecydowaliśmy się na taką na naszym dachu i muszę przyznać że był to strzał w dziesiątkę

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 28 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  15 16 17 18 19  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Chcę rozbudowac poddasze. Liczba postów: 11 Grupa: Robimy dach Fachowcy świadczący usługi dla domu lub mieszkania, oprócz przeprowadzania napraw, powinni również doradzać w wyborze najlepszego sposobu usunięcia usterki i do...
  • Dach ,papa termozgrzewalna Liczba postów: 53 Grupa: Robimy dach Aby konstrukcja dachu na wiele lat zachowywała swoją estetykę i trwałość, powinieneś pamiętać o użyciu wysokiej jakości materiałów na podbitkę dachową. To jeden...
  • Remont dachu i malowanie Liczba postów: 24 Grupa: Robimy dach Nowoczesne wnętrza coraz częściej łączą kuchnię z salonem, dlatego kuchnie na wymiar w Poznaniu stają się dla wielu osób naturalnym rozwiązaniem. Przeglądając o...
  • Jakie wkrety wybrać ? Liczba postów: 7 Grupa: Robimy dach Mogą być jak najbardziej takie ale musisz pamiętać aby były wykonane ze stali nierdzewnej.
  • malowanie dachu z blachy Liczba postów: 155 Grupa: Robimy dach Przy zardzewiałym dachu najpierw trzeba ocenić, czy blacha jeszcze się trzyma, czy już kwalifikuje się do wymiany. Rdza wymaga mechanicznego oczyszczenia do zdr...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20410 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 139

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >