Gość: Mamma praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline aurora majster
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline white majster
|
Znam ten sklep, o którym pisała moja przedmówczyni. Sama tam kupowałam materac, bardzo spodobało mi się to, że panowie, którzy tam pracują doskonale doradzili mi jaki materac będzie dla mnie najlepszy. Moim zdaniem dobrze jest skonsultować się z pracownikami sklepu;) |
|
| |
Gość: George praktykant |
|
|
| |
Gość: Ania_K praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: tomek_aleks praktykant |
|
| Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 10 października 2015, 17:17 | |
|
| |
Gość: Karola praktykant |
|
|
| |
Gość praktykant |
|
|
| |
Gość praktykant |
|
|
| |
Gość praktykant |
|
|
|
Jaki kupić materac do łóżka w sypialni ??
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- jaką firmę w Poznaniu wynająć do przeprowadzki Liczba postów: 209 Grupa: Porady i op... Czy ktoś z Was ma doświadczenie w przeprowadzce za granice?
- Szafa pod zabudowę Liczba postów: 172 Grupa: Porady i op... Na pewno takie szafy to super opcja jeśli mamy małe mieszkanie.
- Czym zmyć klej z ramy okiennej? Liczba postów: 32 Grupa: Porady i op... Myślę, że doskonale sprawdzi się do tego rozpuszczalnik do mycia narzędzi od firmy http://www.skplus.pl/. Sam u nich zamawiałem i jestem zadowolony.
- Przydomowa oczyszczalnia ścieków - są jakieś minus... Liczba postów: 5 Grupa: Porady i op... Nie wiem, czy ktoś z Was używał już Biofos, ale wygląda to naprawdę sensownie. To biologiczne preparaty do szamb, które rozkładają nieczystości i zapobiegają za...
- Przeprowadzka - Kraków Liczba postów: 38 Grupa: Porady i op... Chciałbym zapytać, jak wygląda przeprowadzka z pomocą firmy przeprowadzkowej w Warszawie w praktyce. Czy ekipa sama planuje załadunek i rozmieszczenie rzeczy w....