Im więcej szukam informacji, tym więcej widzę opcji, które różnią się funkcjami. Dla mnie jako laika to trochę plątanina, bo nie wiem, co jest potrzebne, a co tylko wygląda efektownie. Przykładowo natknąłem się na https://umonitor.eu/ i podobne strony, które mają alarmować, gdy coś przestanie działać. Zastanawiam się, czy takie narzędzie wystarczy, żeby spokojnie spać, czy może potrzebne są jakieś dodatkowe zabezpieczenia. Czy ktoś wie, na co faktycznie zwracać uwagę, wybierając monitoring stron internetowych?
Jaki monitoring stron wybrać w praktyce
Ostatnio na forum
- Czy lepiej kupować gry nowe czy używane? Liczba postów: 3 Grupa: Pasje forum... W istocie wybór jest podobny do podejścia do kasyn online. Warto wiedzieć, gdzie grać opłacalnie i bezpiecznie, korzystając ze sprawdzonych źródeł. Krótko mówią...
- Zastosowanie druku DTF w gadżetach reklamowych Liczba postów: 1 Grupa: Pasje forum... Nie tylko odzież może być nośnikiem reklamy – druk DTF z powodzeniem stosuje się również do znakowania gadżetów promocyjnych. Czapki, torby materiałowe czy nawe...
- Sklepy z ubraniami Liczba postów: 323 Grupa: Pasje forum... Jak kupujecie męskie ubrania w większym rozmiarze to trzeba pamiętać o dobrym połączeniu kolorów, tak jak pokazali to tutaj. Dzięki temu łatwiej dobrać rzeczy t...
- Własny biznes-warto? Liczba postów: 462 Grupa: Pasje forum... Otwierając własną firmę warto przemyśleć kwestie związane z cyberbezpieczeństwem. Temat jest ogromnie ważny, szczególnie w dobie częstych zagrożeń w sieci. Dobr...
- Zniżki na napoje i alkohol w tym tygodniu Liczba postów: 3 Grupa: Pasje forum...