Jaki rodzaj podłogi polecacie?

« Powrót do grupy: Technologie i materiały

29 lipca 2008, 11:51

Zgadzam sie: good 0 bad

Z terakoty, desek paneli czy zwykły parkiet?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 września 2008, 14:47

Ja stawiam na deskę, ale w kuchni czy w łazience - terakota

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 września 2008, 04:06

Ja stawiam na panele, skoro opowiadamy na co kto stawia :D Osobiście wybierałbym drewno lub panele, panele ze względów kosztowo-praktycznych ostatecznie wygrywają u mnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 września 2008, 11:24

A ja cement(żartuję :D ) salon(podłoga szwedzka) łazienka i kuchnia(płytki ceramiczne..najlepiej prosto z Włoch [takie których cena za m kwadratowy wynosi 400zł :lol: :wink: ) na tarasie oczywiście też płyty ale z firmy z okolic Pruszkowa(nie podaje nazwy żeby nie robić kryptoreklamy) są wspaniałe wyłożenia tarasowe..wprawdzie te które są najładniejsze kosztują 350zł za metr kwdrt. ale są piękne

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• odpady Liczba postów: 57 Grupa: Technologie... W gabinetach weterynaryjnych mogą powstawać także odpady przemysłowe, np. w postaci zużytych narzędzi czy elementów wyposażenia. EkoMed Gospodarka Odpadami http...
  • Komin Liczba postów: 45 Grupa: Technologie... Do czyszczenia komina znalazłem w Chle-Mar https://www.chle-mar.pl/ solidną szczotkę kominową, która naprawdę robi robotę. Mocne włosie, wygodny uchwyt i świetn...
  • jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 946 Grupa: Technologie... To zależy o jakim domu mówimy, piętrowym/parterowym?
  • Rusztowania Liczba postów: 39 Grupa: Technologie... Remont domu to często prace fizyczne wykonywane przez kilka dni lub tygodni. Rusztowanie zapewnia stabilną i szeroką platformę roboczą, dzięki czemu można bezpi...
  • Minikoparka - jaka? Liczba postów: 40 Grupa: Technologie... Wybór typu fundamentów pod budowę domu może być sporym wyzwaniem. To wcale nie takie oczywiste, jak się wydaje! Znaczenie mają nie tylko warunki gruntowe, ale t...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19998 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 175

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >