Jaki serwis agd w Gdańsku

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

15 kwietnia 2016, 11:15

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam. Szukam obecnie jakiegoś dobrego serwisu agd z Gdańska. Niestety ale popsuła mi się pralka i szukam kogoś kto podjąłby się naprawy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 kwietnia 2016, 12:36

Dopytaj się u nich:
http://agdgdansk.pl/

Jest to serwis z naprawą w domu. Już kilka razy korzystałem z ich usług i jestem zadowolony . Wszystko wykonane szybko, sprawnie. I w niewysokiej cenie. Jakiś czas temu naprawiali mi zmywarkę. W niektórych miejscach do których dzwoniłem wołali sobie bardzo dużo. Tutaj naprawili to o wiele taniej.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 kwietnia 2016, 15:58

Sprawdź firmę http://polecamspeca.pl/naprawa-agd/gdansk Eldom Serw Cooker. Są dość tani i przyjeżdżają dość szybko do usterki w sprzęcie.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 kwietnia 2016, 19:03

a nie da się samemu naprawić? ja tak robiłem, co prawda naszukałem się części zamiennych ale dałem radę wszystko znaleźć na north.pl i w ten sposób zaoszczędziłem pieniądze...no a instruktarz na stronce wiec dodatkowo wiedziałem co i jak zamontować:)

Zgłoś | Cytuj | Link

31 maja 2016, 12:14

Jeżeli chodzi o naprawę jakiegokolwiek sprzętu elektronicznego to uważam, że takie rzeczy lepiej zostawić fachowcom, dlatego kiedy mi się zepsuła pralka zadzwoniłam po technikan.pl. Drugi raz skorzystałam z ich oferty i jestem zadowolona ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 maja 2016, 19:37

rzeczywiście naprawienie samemu jest dużo tańsze niż takie oddanie do serwisu. zwłaszcza, ze w tym sklepie north.pl możesz kupic wszystkie niezbędne części i to co potrzebne do naprawy. warto spróbować - zawsze to szansa na zaoszczędzenie trochę kasy

Zgłoś | Cytuj | Link

30 czerwca 2016, 19:22

fajnie, ze wspominacie o tym sklepie North.pl - nie myslałam, że uda nam się naprawić sprzęt RTV w tak dobrej cenie. w dzisiejszych czasach nowe rzeczy naprawdę sporo kosztują. a tak to wystarczy tylko część kupić i samemu wymienić

Zgłoś | Cytuj | Link

7 lipca 2016, 18:41

Mój mąż też zawsze najpierw dłubie sam a dopiero potem wzywa specjalistę troche mnie to czasem wkurza bo jak nie umie sam naprawić to "awaria" wydłuża się przynjamniej o jeden dzień ale dzięki temu ze sam naprawił już kilka rzeczy zaoszczędziliśmy trochę pieniędzy. Zwłaszcza ze często psują się jakieś duperelki i łatwo je można dostać np na wyżej wymienionym north.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

24 lipca 2016, 22:43

znam ten serwis i faktycznie można wiele części tam dostać. jest to mega wygodne jeżeli ktoś się zna i może sam drobną usterkę naprawić. a całe szczęście taką złotą rączkę mam w domu. no i kupujemy na north.pl bo jest bardzo wygodnie!

Zgłoś | Cytuj | Link

22 sierpnia 2016, 22:34

Jeżeli chodzi o sprzęt AGD to znalazłem bardzo ciekawy artykuł http://magazynfakty.pl/niespodziewana-usterka -sprzetu-agd-dowiedz-sie-jak-ja-wyeliminowac/ artykuł może być bardzo przydatny, szczególnie dla panów.

Ten post był edytowany przez sebastian1 dnia: 22 sierpnia 2016, 22:35
Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Klimatyzacja Liczba postów: 13 Grupa: Sprzęt AGD... Na stronie https://proclimax.pl/ znajdziecie ofertę firmy Proclimax, która zajmuje się wszelkimi pracami związanymi z klimatyzacjami oraz wentylacjami. Szczegół...
  • Tłumaczenie instrukcji obsługi Liczba postów: 168 Grupa: Sprzęt AGD... Ogólnie same tłumaczenia są bardzo ważne i myślę, że także całkiem istotne jest to z jakiego języka obcego chcemy je zlecić. W każdym razie ja polecam od razu k...
  • Najważniejsze o pralkach Liczba postów: 76 Grupa: Sprzęt AGD... Kiedy pralka odmówiła współpracy, byłam załamana. Wyszukałam naprawa pralek kraków i zaczęłam czytać opinie. Sporo osób chwaliło szybki dojazd i konkretną diagn...
  • Wybór odpowiednich urządzeń do małej kuchni Liczba postów: 50 Grupa: Sprzęt AGD... Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z wyposażeniem i sprzętem gastronomicznym, to polecam Wam sprawdzić stronę https://gastromania.pl/ , gdzie zna...
  • Ile was kosztowała kuchnia? Liczba postów: 30 Grupa: Sprzęt AGD... The Best ICICI Credit Card offer exciting rewards, cashback, travel benefits, and secure transactions. Choose from lifestyle, shopping, or travel cards with fle...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20788 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 155

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >