Jaki telewizor wybrać?

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

4 sierpnia 2010, 12:57

Zgadzam sie: good 0 bad

Stoję przed poważnym dylematem. Otóż nie wiem czy zdecydować się na telewizor plazmowy czy LCD. Tyle się słyszy, że plazma się spala i że jest niebezpieczna ale z kolei LCD też ma swoje wady. Który telewizor jest mimo wszystko lepszy?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 sierpnia 2010, 18:43

Ja tam lubie plazmy... czy sa niebezpieczne, dobre firmy mają długie gwarancje wiec, a plazmy na prawde prezentuja się ciekawie w mieszkaniu:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 sierpnia 2010, 10:41

Ja jestem za LCD ;) Nie widać znaczącej równicy między LCD a plazmą. Plazma jest faktycznie nie do końca bezpieczna. Spala się i powstają nieestetyczne plamy na ekranie.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 sierpnia 2010, 10:52

No LCD jak najbardziej jestem wręcz za, miałem plazmę to powiedziałem sobie że będe omijał je z daleka! Ja miałem właśnie przypadek spalenia plazmy, większy koszt niz kiedykolwiek

Zgłoś | Cytuj | Link

12 sierpnia 2010, 21:45

Plazmy pobieraja duzo prądu, a jak juz miec fajny TV to raczej nie po to, aby patrzeć jak ładnie wyglada wyłaczony. Dlatego wolę LCD, jesli chodzi o markę, to moge polecić SONY i SAMSUNGA.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 października 2011, 16:34

Ja oddaję swój głos na wyposażone w podświetlenie LED telewizory LCD. Jakoś plazmy nie przypadły mi do gustu.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 lipca 2012, 19:00

Ja też wolę telewizory LCD . Mają więcej zalet .

Zgłoś | Cytuj | Link

24 sierpnia 2012, 13:16

Ja kupiłem LED Philipsa i póki co jestem zachwycony. Widziałem ten tv u znajomych i oglądaliśmy film 3d. Byłem ogromnym wrażeniem jakości obrazu ale też rewelacyjnego dźwięku. Dodatkowo model który wzięliśmy (seria 6000) ma ambiligth czyli emitowane światło wokół tv, które dostosowuje się kolorów i jasności wyświetlanego w tv obrazu. Wrażenia z oglądania 3 d z ambilightem so po prostu niesamowite.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 sierpnia 2012, 22:35

Użytkownik Filip napisał: Ja kupiłem LED Philipsa i póki co jestem zachwycony.
Widziałem ten tv u znajomych i oglądaliśmy film 3d.
Byłem ogromnym wrażeniem jakości obrazu ale też
rewelacyjnego dźwięku. Dodatkowo model który wzięliśmy
(seria 6000) ma ambiligth czyli emitowane światło wokół
tv, które dostosowuje się kolorów i jasności
wyświetlanego w tv obrazu. Wrażenia z oglądania 3 d z
ambilightem so po prostu niesamowite.

Który to dokladnie model??

Zgłoś | Cytuj | Link

19 września 2012, 10:42

Zależy jaki budżet posiadasz na ten cel. Telewizor LCD kupisz spokojnie za 2 tyś zł z full hd,natomiast plazma jest droższa i o matrycy powiedzmy 50 a nie 30-40 cali. TO jedno z podstawowych kryteriów.

www.Kociol.net

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Tłumaczenie instrukcji obsługi Liczba postów: 184 Grupa: Sprzęt AGD... Ogólnie same tłumaczenia są bardzo ważne i myślę, że także całkiem istotne jest to z jakiego języka obcego chcemy je zlecić. W każdym razie ja polecam od razu k...
  • Klimatyzacja Liczba postów: 15 Grupa: Sprzęt AGD... Coraz więcej osób decyduje się na klimatyzację nie tylko latem, ale również do dogrzewania pomieszczeń w chłodniejsze dni. Nowoczesna klimatyzacja ma wiele funk...
  • Prototyp obudowy elektronicznej Liczba postów: 2 Grupa: Sprzęt AGD... Proces jest prostszy niż się wydaje. Wrzucasz plik, dostajesz wycenę zazwyczaj tego samego albo następnego dnia, akceptujesz i po kilku dniach masz gotową część...
  • Sprzęt AGD Liczba postów: 186 Grupa: Sprzęt AGD... Ze swojej strony mogę Wam polecić usługi, z których sam skorzystałem i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli szukacie firmy z Krakowa lub okolic, która oferuje kompl...
  • Jakie głośniki Liczba postów: 29 Grupa: Sprzęt AGD... Jeśli ktoś pyta jakie głośniki wybrać, to zawsze odpowiadam, że wszystko zależy od potrzeb, bo inne będą do mieszkania, inne na działkę czy imprezy. Wśród tańsz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20985 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 256

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */