offline ![]() gabon fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: adiran885 praktykant |
Jak na razie dobrze oceniam współpracę z hurtownią Swatt -swatt.pl. Nie jest to przypadkowa firma ale oddział Polskiej Ekologii, która już w latach 90 zaczęła tego typu energooszczędne rozwiązania na krajowe podwórko wprowadzać. Głównie zamawiam u nich części do instalacji solarnych, ale mają też pompy ciepła czy kotłownie hybrydowe w ofercie, jest z czego wybierać. |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: jacek575 praktykant |
Swatt ma dość ciekawą ofertę jeśli chodzi o hurtownie dla instalatorów. Duży wybór kolektorów, mają wysokiej klasy pompy ciepła czy systemy fotowoltaiczne, także generalnie można u nich pełne zakupy zrobić. Szybki kontakt, nie ma problemów z tym żeby się dodzwonić. Jestem też po pierwszym szkoleniu dla instalatorów jakie u nich zrobiłem i wrażenia na plus – konkretnie, nowocześnie, bez marnowania czasu. |
|
Jaki zestaw solarny?
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- Praca dla Przedstawiciela Handlowego Liczba postów: 27 Grupa: Porady i op... Brzmi dobrze
- Szafa pod zabudowę Liczba postów: 165 Grupa: Porady i op... Ja zrobiłam szafę w zabudowie przy sypialni i jestem zadowolona. Nie kosztowała sporo bo robił znajomy i teraz mam fajne miejsce na [url]https://perypetiekobiet...
- Materac piankowy czy sprężynowy Liczba postów: 7 Grupa: Porady i op... Wybór między materacem sprężynowym a piankowym to kwestia indywidualnych preferencji i potrzeb. Materace piankowe doskonale dopasowują się do kształtu ciała, za...
- jakie prezenty zrobić? Liczba postów: 30 Grupa: Porady i op... Jeśli zastanawiacie się nad praktycznym prezentem dla miłośnika ogrodu lub tarasu, warto rozważyć zadaszenia tarasowe. Mogą one dodać elegancji i funkcjonalnośc...
- Ubezpieczenie Liczba postów: 225 Grupa: Porady i op... Jeżeli zastanawiacie się, jakie ubezpieczenie będzie najlepsze dla transportu międzynarodowego, zapraszam do przeczytania artykułu na stronie https://transport-...