Jakie drzwi z garażu do domu?

« Powrót do grupy: Porady i opinie

12 stycznia 2009, 13:03

Zgadzam sie: good 0 bad

Chodzi mi o rodzaj drzwi i ewentualnie producenta(mam garaż łączony z domem).

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 stycznia 2009, 19:57

ladne drewniane, ale koniecznie z uszczelka ...takie jak zewnetrzne (nie musza byc antywlamaniowe) :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 kwietnia 2009, 00:18

koniecznie antywłamaniowe a jeśli nie to chociaż wzmocnione, dlaczego ponieważ nie ma bram barażowych antywłamaniowych i cwańszy złodziej od razu wejdzie przez garaż łupy wrzuci do bagaznika twojego samochodu i pojedzie sobie. Ponadto na takie antywłamy klatkowe wyda się mniej niz na drzwi zewnętrzne a wcale nie będą przeszkadzać wzronictwem czy kolorem drzwiom wewnętrznym wystarczy kupić w firmie która produkuje i takie i takie przykładowo Porta robi drzwi Granit antywłamaniowe dokładnie w tych samych kolorach co drzwi wewnętrzne.

Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

7 września 2011, 18:16

No jeżeli mają to być drzwi zewnętrzne,wejściowe- to oczywiście antywłamaniowe. Co do producenta,to jest ich co najmniej kilku,a jak dobrze wiesz wybór uzależnia również cena,wiec podaj ja i wtedy zdecydowanie łatwiej będzie cokolwiek doradzić.

Mirmo.pl- drzwi zewnętrzne, bramy garażowe, automatyka do bram.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 września 2011, 22:42

Jak ktoś jest zwolennikiem drzwi antywłamaniowych i ma zewnętrzne takie to może się zastanowić nad takimi między garażem, a domem. Najważniejsza jest jednak uszczelka. Choć drzwi mogą być dużo gorszej jakości niż zewnętrzne.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 września 2011, 08:51

No tak tak , takie bardziej drzwi sanitarno/biurowe surowe bo w koncu chodzi nam o bezpieczeństwo i izolacje cieplną a nizeli o wyglad

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak założyć firmę budowlaną? Liczba postów: 50 Grupa: Porady i op... Prosze pamiętać także o bezpieczeństwie bhp, czyli odpowiedniej odzieży: https://www.hotelpergamin.pl/odziez-bhp- dobra-odziez-to-bezpieczenstwo/
  • maszyny budowlane Liczba postów: 60 Grupa: Porady i op... Myślę o wylewce w nowym mieszkaniu w Szczecinie i szukam sprawdzonej wytwórni betonu do prac mieszkaniowych. Sprawdzałam wytwórnia betonu szczecin i wydają się....
  • Przeprowadzka Liczba postów: 121 Grupa: Porady i op... Decydując się na współrpace ze specjalistami nie marnujecie swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli szukacie sprawdzonych usług transportowych lub przeprowadzkowych,....
  • maszyny do pakowania Liczba postów: 114 Grupa: Porady i op... W pakowaniu, na magazynach czy halach produkcyjnych, wśród maszyn sprawdzają się także podnośniki. A znaleźć je można w ofercie https://graso.com.pl/maszyny-pak...
  • Moc cekawych pomysłów na prezent Liczba postów: 133 Grupa: Porady i op... Szukasz prezentu, który zrobi wrażenie? Warto zastanowić się nad meblami ogrodowymi. Właśnie teraz trwa niezła wyprzedaż, gdzie można natrafić na świetne okazje...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20092 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 196

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >