offline Kurasek1212 praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline marymontka praktykant
|
|
|
|
Jakie łożko?
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- Gdzie postawić oczyszczacz powietrza... Liczba postów: 9 Grupa: Porady i op... Najlepiej nie w kącie — oczyszczacz potrzebuje swobodnego przepływu powietrza Trochę jak w slope game 2: żeby działać płynnie, musi mieć wolną przestrzeń dookoł...
- Szafa warsztatowa Liczba postów: 9 Grupa: Porady i op... Ja myslę, że każda metalowa szafa, malowana proszkowo, powinna się sprawdzić :)
- Jak wybrać kolor do sypialni? Czym się kierować? Liczba postów: 32 Grupa: Porady i op... Hmm, ja tylko powiem tak - do małej sypialnie koniecznie jasne kolory. Ciemne przytłaczają w małych wnętrzach.
- Odwodnienie liniowe do garażu Liczba postów: 3 Grupa: Porady i op... Dokładnie tak jak wyżej, najlepiej, kiedy odwodnienie obejmuje całą szerokość bramy, bo wtedy woda nie ucieka bokami. U mnie znajomy zrobił za krótki odpływ i p...
- gdzie znaleźć ciekawe pomysły na aranżacje salonu Liczba postów: 119 Grupa: Porady i op... Zawsze uważałam, że to właśnie drobiazgi tworzą prawdziwą, domową atmosferę, w której każdy czuje się bezpiecznie i dobrze. Na wiosnę postanowiłam nieco odśwież...