Jakie okna drewniane??

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 24 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

25 czerwca 2009, 13:05

Zgadzam sie: good 0 bad

również polecam Sokółkę :lol: mam tej firmy okna i jestem zadowolony :wink:

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 lipca 2009, 01:05

ostatnio ktoś mi polecał Włoszczową podobno jakość się im bardzo poprawiła ale byłbym ostrożny z optymizmem

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 lipca 2009, 19:03

Polecam firmę Bracia Nowaccy, mam od nich okna już ponad 6 lat i nic się z nimi nie dzieje, działają prawidłowo i są wykonane solidnie. Na stronie http://www.bracianowaccy.pl można zobaczyć jakie mają referencje.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 lipca 2009, 13:43

Jeśli okna drewniane to mnie nasuwa się na myśl Urzędowski. Okna już z wyższej półki, a ceny niewygórowane.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 lipca 2009, 21:34

z tego co wiem to dobra firma ale mi się ich produkty nie podobają zwłaszcza drzwi zewnętrzne

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 sierpnia 2009, 14:04

Te drzwi Urzędowski mogłby zmienić straszna wiocha i bezguście okna zresztą tez przeciętne i te paskudne kolory może w Rumuni by się dobrze sprzedawały .Ja wybieram Oknoplast Kraków a drzwi braci kowalskich

Zgłoś | Cytuj | Link

14 września 2009, 00:45

Coraz częściej spotykam zię z ofertą firmy Pozbud zainteresowały mnie bardzo okna exterm drewnianoaluminiowe o grubości 88 mm i trzema szybami .Czy ktoś wie jak one się spisują ?
http://pozbud.pl/exterm.html/index.php

Zgłoś | Cytuj | Link

8 października 2009, 22:12

jak się spisują , tak że kosztują 2,5 raza tyle co zwykłe okna bo sa to okna energooszczędne do zastosowań w budynkach tej samej technologii.
Nie wiem czy warto ja ma PCV 5-cio komorowe i nie nadążam z wietrzeniem. Może się mylę ale moim zdaniem takie okna to lekka przesada.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 listopada 2009, 23:40

Moge polecić firmę L.T.A.Maciejewscy posiadam od nich okana drewniane i jestem bardzo zadowolnona fachowa i staranne wykonanie. :lol: Jest to mała firma rodzinna ze stuletnim doświadczeniem i oczywiście ceny niższe niż oferują duże firmy.Polecam ich strona to www.l.t.a.maciejewscy.eu.interia.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

11 grudnia 2009, 13:44

A co powiecie na takie okna ?
http://www.stolarka.org.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 24 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Chemia budowlana Liczba postów: 60 Grupa: Montujemy o... W budowlance chemia to oczywisty temat, ale mało kto zdaje sobie sprawę, jak szeroko używa się jej też w innych branżach. Tu możecie przeczytać gdzie wykorzystu...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 549 Grupa: Montujemy o... Aluhaus jak najbardziej na TAK. To samo Hormann. Szkoda tylko, że mało jest tam takich tańszych opcji. Mogliby coś pokombinować i dać chociaż po 1 serii tańszej...
  • Wymiana drzwi wewnętrznych Liczba postów: 48 Grupa: Montujemy o... Super jeśli mamy środki i możliwości, aby wymienić na nowe drzwi wewnętrzne. Cały dom może wyglądać inaczej. I nawet jeśli dalej mamy stare futryny drewniane ,....
  • Okna do domu Liczba postów: 77 Grupa: Montujemy o... Szukacie dobrych okien i montażystów w mazowieckim, to plecam wam firmę stolarka premium
  • drzwi do mieszkania Liczba postów: 39 Grupa: Montujemy o... Z tego co widzę to tam mają tylko drzwi aluminiowe nakładkowe, choć patrząc na przekroje to raczej nazwa jest nie do końca fortunnie użyta. Nie znam osobiście n...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19974 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 259

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >