Jakie okna wybrać?

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 58 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  17 18 19 20 21  ▸  ▸▸

30 stycznia 2018, 11:22

Zgadzam sie: good 0 bad

Użytkownik Gość: Wonegut napisał: Chodzi Ci o jakiś konkretny element czy tak ogólnie
mówisz?

Na przykład zbrojenie w ramie - warto sobie obejrzeć przekroje, ale najlepiej w salonie, a nie w internecie. Sposób w jaki są wydzielone komory, jakość uszczelek - to wszystko ma mniejsze lub większe znaczenie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 stycznia 2018, 13:54

Okna, drzwi, rolety, bramy garażowe - tego rodzaju sprzęty bez problemu możęcie zamówić na przykład w firmie Doormir http://doormir.pl/ mają naprawdę fajną ofertę, do tego spoko ceny. Tak więc nie trzeba jeździć po 10-15 sklepach, aby wszystko kupić. to moim zdaniem wygodne rozwiązanie. firma działa na terenie Garwolina i okolic.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 lutego 2018, 21:00

Z mojej strony polecę producenta okien z Poznania - http://bros.poznan.pl - mają naprawdę świetne okna i nie tylko - warto zakupić ich produkty!

Zgłoś | Cytuj | Link

7 lutego 2018, 18:53

Mój wybór padł na okna otwierane tradycyjnie z oferty http://oknajachimczak.com/ . Zawdzięczam im przede wszystkim wysoką jakość, ale również i poręczność - używanie ich jest bardzo proste! Co najważniejsze, dodały one sporo uroku do mojego domu. :)

Zgłoś | Cytuj | Link

12 lutego 2018, 11:26

U nas świetnie się sprawdzają okna PCV, mamy duży dom, słoneczny. Co bardzo mi się podoba to okna sprawdzają się ok zarówno latem, jak i zimą. Dają przyjemną cyrkulację powietrza jak jest za ciepło, a jak chłodno, przyjemnnie zatrzymują je. Polecam tej firmy http://www.fenti.pl/produkty bardzo dobra jakość w rozsądnych cenach

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 lutego 2018, 12:16

Najlepiej takie na jakie pozwala nam budżet, z doświadczenia polecam dołożyć i zdecydować się na okna drewniane o dobrej jakości i zadbać o profesjonalny montaż.

www.Cvolec.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

14 lutego 2018, 12:02

Wybór na rynku jest ogromny i wszystko zależy od naszego budżetu i oczekiwań chociażby z tym jak utrzymać je w czystości. Odsyłam Was do firmy Witraż i przejrzenia ich okien drewniano aluminiowych - https://www.witraz.eu/drewno/okna-drewniano-a luminiowe-duo.html które są fajną alternatywą między ceną, a najwyższą jakością jaką mozna znaleźć.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 lutego 2018, 16:06

Z konkretnych marek to bardzo pozytywne opinie słyszałam o internorm - oknar z Wrocławia zajmuje się ich dystrybucją i montażem. Solidne, austriackie produkty - na pewno to dobra inwestycja na lata.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 lutego 2018, 14:22

Jeśli chodzi o jakość, to okna PVC też potrafią przeżyć pokolenia. Oczywiście nie te najtańsze produkowane najniższym kosztem, bo tania stolarka może stracić parametry już po kilku latach. Jeżeli myślimy o inwestycji na dłuższy czas, warto postawić na okna z wyższej półki. Może kosztują nieco więcej, ale z czasem się spłacają. Sam korzystałem z usług firmy Mark-Bud, polecam fachowa i bezproblemowa obsługa :)

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lutego 2018, 10:39

Użytkownik Gość: Karina napisał: Z konkretnych marek to bardzo pozytywne opinie słyszałam o
internorm - oknar z Wrocławia zajmuje się ich dystrybucją
i montażem. Solidne, austriackie produkty - na pewno to
dobra inwestycja na lata.

Szkoda tylko, że te okna nie mają przynajmniej RC3... jednak moim zdaniem zaraz po izolacyjności (która w nich akurat jest bardzo dobra) to podstawa.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 58 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  17 18 19 20 21  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Chemia budowlana Liczba postów: 60 Grupa: Montujemy o... W budowlance chemia to oczywisty temat, ale mało kto zdaje sobie sprawę, jak szeroko używa się jej też w innych branżach. Tu możecie przeczytać gdzie wykorzystu...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 549 Grupa: Montujemy o... Aluhaus jak najbardziej na TAK. To samo Hormann. Szkoda tylko, że mało jest tam takich tańszych opcji. Mogliby coś pokombinować i dać chociaż po 1 serii tańszej...
  • Wymiana drzwi wewnętrznych Liczba postów: 48 Grupa: Montujemy o... Super jeśli mamy środki i możliwości, aby wymienić na nowe drzwi wewnętrzne. Cały dom może wyglądać inaczej. I nawet jeśli dalej mamy stare futryny drewniane ,....
  • Okna do domu Liczba postów: 77 Grupa: Montujemy o... Szukacie dobrych okien i montażystów w mazowieckim, to plecam wam firmę stolarka premium
  • drzwi do mieszkania Liczba postów: 39 Grupa: Montujemy o... Z tego co widzę to tam mają tylko drzwi aluminiowe nakładkowe, choć patrząc na przekroje to raczej nazwa jest nie do końca fortunnie użyta. Nie znam osobiście n...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19974 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 187

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >