offline ![]() januszko fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Karmel praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() rolety praktykant
![]() |
Najlepsza firma sprzedająca rolety to Sobimex. Na prawdę warta polecenia. Wykonywałem bardzo wiele zamówień na rolety różnego rodzaju: poziome, pionowe, zewnętrzne. Nigdy nie zawiodłem się. Pełen profesjonalizm. Oferują stały serwis i pełną gwarancję na swoje wyroby. Szczegóły: www.sobimex.pl |
| |
offline ![]() tomzal praktykant
![]() |
|
| |
![]() Gość: rysio praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Marucha praktykant |
|
| |
offline ![]() worktravel doświadczony
![]() ![]() |
Gwarancja zależy od firmy w której kupujesz. Niektóre firmy nakładają różna gwarancje na swoje produkty (np: na jeden rolety 1 rok na inne dwa lata), jeszcze inaczej na automatykę do rolet. Trzeba też pamiętać, że aby mieć gwarancje trzeba robić regularne przeglądy, zwykle za opłatą (około 100 - 200 złotych za przegląd). |
| |
![]() Gość: karolina31 praktykant |
|
| |
offline ![]() marek.bit doświadczony
![]() |
Jakie są zalety rolet elektrycznych, o których tutaj
piszecie? Można wybrać dla siebie rolety w różnej
kolorystyce, jak to wygląda? Gdzie tak naprawdę znajdą
one zastosowanie? |
| |
![]() Gość: marko praktykant |
wejdz na moja stronęwww.serwisrolet.pomorze.pl i sobie poczytaj od początku z czego i jak i po co maja zastosowanie rolety może coś ci pomogę.. |
|
Jakie rolety?
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Okna do domu Liczba postów: 77 Grupa: Montujemy o... Szukacie dobrych okien i montażystów w mazowieckim, to plecam wam firmę stolarka premium
- drzwi do mieszkania Liczba postów: 39 Grupa: Montujemy o... Z tego co widzę to tam mają tylko drzwi aluminiowe nakładkowe, choć patrząc na przekroje to raczej nazwa jest nie do końca fortunnie użyta. Nie znam osobiście n...
- Drzwi zewnętrzne do mieszkania w bloku Liczba postów: 57 Grupa: Montujemy o... Tutaj raczej pytanie padło o drzwi zewnętrzne (wejściowe) do mieszkania w bloku. Ale masz rację - drzwi wewnętrzne to też ważny aspekt. Raczej wizualny a nie te...
- Okna drewniane czy plastikowe? Liczba postów: 352 Grupa: Montujemy o... Wybór okien to ważna decyzja, bo wpływa nie tylko na wygląd domu, ale też na komfort i oszczędności na ogrzewaniu. Ja po długim porównywaniu różnych producentów...
- Okna Szczecin-która firma najlepsza? Liczba postów: 308 Grupa: Montujemy o... Jeśli szukasz wysokiej jakości stolarki okiennej i drzwiowej, sprawdź ofertę GEALAN. Na ich stronie znajdziesz szeroką gamę produktów dostosowanych do różnych p...