Jakie środki do montazu okien?

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

30 lipca 2014, 21:18

Zgadzam sie: good 0 bad

Czy przy montażu okien trzeba brać pod uwagę przyszłe założenie rolet?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 lutego 2020, 11:08

Ja ostatnio szukałem dobrego sklepu z artykułami montażowymi i polecono mi stronę torys.eu. Sklep oferuję szeroki asortyment jak : środki do pielęgnacji stolarki, środki do pielęgnacji stolarki, silikony, klamki drzwiowe i okienne, antaby, kleje, materiały ścierne. Sklep oferuję również sprzedaż narzędzi w bardzo przystępnych cenach.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 marca 2020, 12:14

Ja ze swojej strony mogę polecić bardzo dobrą firmę, która oferuję sprzedaż takich akcesoriów i urządzeń jak kamery termowizyjne, mechaniczne zamki szyfrowe, zamki szyfrowe mechaniczne i tym podobne. Te akcesoria jak i urządzenia można kupić w bardzo dobrej cenie w tej firmie wwww.atline.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• jakie drzwi? Liczba postów: 667 Grupa: Montujemy o... Kkaroe32 - jak to mawiają - coś jest do wszystkiego to jest ... Ja sam nie jestem miłośnikiem jak jakiś producent chwyta się każdej opcji. Np. Wikęd produkuje s...
  • dobre drzwi wewnętrzne Liczba postów: 130 Grupa: Montujemy o... Zgadza się. W szklanych drzwiach nie ma wielkiej technologii poza zawiasami i klamko-zamkiem. Za to w mojej opinii ważniejsze będą do zastanowienia się drzwi w....
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 565 Grupa: Montujemy o... Januszko - tak, zgadzam się. Aluhaus w aluminiowym segmencie drzwi robi na prawdę konkretną robotę. Ja jednak nie lubię się ograniczać z ofertą do 1 producenta....
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 400 Grupa: Montujemy o... Fajne drewniane i estetyczne to DRE. Porta też ma ciekawe. Kilka marek ma czasami podobne wzory i najlepiej obejrzeć i sobie porównać, po dotykać. Tak można w D...
  • które okna wybrać Liczba postów: 146 Grupa: Montujemy o... Excellent choice on prioritizing energy efficiency with Schuco windows. Your recommendation of the Raven advisor in Grodzisk Mazowiecki is noted. It’s smart to....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20536 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 219

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >