| offline  łopaciński praktykant  | |
|  | |
| Reklamy Google | |
| offline  PieceMans_pl kierownik  | |
|  | |
| Reklamy Google | |
| offline  gwiazda majster  | Dokładnie to raczej nie problem teraz jest wiele profesjonalnych preparatów przeznaczonych do impregnacji klinkieru, cegieł, płytek elewacyjnych, okładzin z kamienia naturalnego, tynków, betonu i piaskowca naturalnego, które dodatkowo przeciwdziałają rozwojowi pleśni i grzyba ściennego. Więc pozostaje wybór tego odpowiedniego preparatu. | 
|  | |
| offline  aniechto inżynier  | Ale jest i taka glazura do łazienki z wzorami imitującymi kamień lub drewno więc może coś takiego podejdzie. Zakamarki w łazience to mi osobiście kojarzą się z grzybami i pleśnią. Tam gdzie trudno dotrzeć i doczyścić to może się tak skończyć. Ale może w nowych domach jakoś lepiej rozwiązana jest wentylacja tego pomieszczenia. | 
|  | |
| offline  Victori_pl fachowiec  | |
|  | |
| Reklamy Google | |
| offline  fugga doświadczony  | Też myślę, że kurz w tym przypadku nie będzie jakimś
szczególnym problemem, bo taki kamień bardzo łatwo się
przeciera. Uważam, że zastosowanie kamienia dekoracyjnego
w łazience to fantastyczny pomysł:) | 
|  | |
| offline  roter majster  | Kamień daje bardzo fajny efekt w połączeniu z oświetleniem bo bardzo efektownie załamuje się światło na nieregularnych kształtach. W łazience zazwyczaj występuje dodatkowo oświetlenie lustra więc można by na ścianie z lustrem ułożyć taki kamień. | 
|  | |
| offline  ellliza doświadczony  | Moja siostra ma kamień dekoracyjny ułożony przy lustrze -
tak, że wygląda to niczym dekoracyjna rama dla lustra.
Ogólnie tez mi się wydaje, że kamień dekoracyjny nie
będzie sprawiać żadnych problemów z czyszczeniem. Blaty
z takiego kamienia sprawdzają się w wielu wnętrzach,
także jak są narażone na częste zabrudzenia. | 
|  | |
|  Gość: Czasiwoo praktykant | Imitacja kamienia w łazience wcale nie jest takim złem jak mogłoby się wydawać. Wystarczy szmatka z wodą i czyścisz., nie ma mowy o żadnej pleśni…przynajmniej u mnie w mieszkaniu…Tylko uważaj na porządne kleje. Trzeba w nie zainwestowac, żeby Ci nie poodpadały od razu. Ja inwestowałem w te: [url]http://www.tasma.krakow.pl/oferta.html i słusznie. | 
|  | |
| offline  luca24 inżynier  | Wszechstronną ofertę ma firma NEK – nowaerakamienia.pl. Znam ich od lat, na rynku działają jeszcze od lat 90 – tych, także firma z doświadczeniem. Bogaty wybór kamienia, dobra jakość w niskiej cenie. | 
|  | 
Kamień dekoracyjny
« 
				Powrót do grupy: Porady i opinie

Ostatnio na forum
- Czy warto montowac rolety zewnętrzne? Liczba postów: 423 Grupa: Porady i op... Rolety zewnętrzne to też super opcja antywłamaniowa.
- Praca dla Kierownika Projektu w Poznaniu Liczba postów: 25 Grupa: Porady i op... Według mnie przede wszystkim praca powinna dawać satysfakcję i jednocześnie być dobrze wynagradzana. Też trudno pracować w warunkach, kiedy jesteście ciągle ata...
- Jaka praca dla rodziny? Liczba postów: 45 Grupa: Porady i op... Jeśli chcesz mieć dobrze płatną pracę to postaw na ofertę https://www.zawodniania.pl/ gdzie masz kurs niani i opiekunek a te są bardzo poszukiwane na rynku. Szy...
- Praca dla Przedstawiciela Handlowego Liczba postów: 82 Grupa: Porady i op... Fajne w takiej pracy jest to, że dostaje się samochód służbowy.
- projektant wnetrz warto? Liczba postów: 457 Grupa: Porady i op... Warto, ale trzeba dobrze poszukać najlepiej kogoś sprawdzonego, wszystko obgadać jak wygląda współpraca i dopiero się decydować żeby nie wywalić kasy w błoto i....