Kolor fugi

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

18 marca 2011, 10:40

Zgadzam sie: good 0 bad

Nie wiem czy tu jest dobre miejsce na to pytanie, ale chciałam się zapytać, co sądzicie o kolorowych fugach? Niestety stanęłam przed dylematem bo zastanawiam się między białymi a kolorowymi, pomożecie rozwiązać mi ten mały problem?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 marca 2011, 11:16

A możesz wstawiać zdjęcie takich fug? Chyba widziałem w jakimś sklepie,ale dobrze byłoby gdyby każdy na forum mógł je obejrzeć. Wg mnie to fajne i nowoczesne rozwiązanie. Jeżeli tylko Ci się podobają,to czemu nie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 marca 2011, 11:01

Kolorowe fugi to raczej standard. Ja mam w łazience ciemnozielone płytki i turkusowe fugi. No chyba, że chodzi ci o różne kolory fug na jednej powierzchni?

Zgłoś | Cytuj | Link

4 kwietnia 2011, 10:41

Rozchodzi mi się o wybór pomiędzy właśnie takimi fugami z drobinkami brokatu a tradycyjnymi, co o nich sądzicie?

Zgłoś | Cytuj | Link

4 kwietnia 2011, 10:45

Chciałam wrzucić fotkę i pokazać ale to niemożliwe bo coś mi się nie chce załączyć

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 kwietnia 2011, 11:33

Jeśli chodzi o takie fugi z drobinkami brokatu to nie jestem zwolennikiem. Dla mnie jest to przebajerowane i w ogóle nie praktyczne... wydaję mi się że przy częstym czyszczeniu płytek brokat będzie po prostu schodził

Zgłoś | Cytuj | Link

7 kwietnia 2011, 13:17

To zależy od koloru płytek, ale ja nie wahałbym się i wybrałabym kolorowe. Fugi wybierałam własnie pod kolor płytek, żeby zbytnio nie odrózniały się od płytek, bo wtedy robi się bałagan.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 kwietnia 2012, 19:07

Użytkownik Luiza123 napisał:

Rozchodzi mi się o wybór pomiędzy właśnie takimi fugami
z drobinkami brokatu a tradycyjnymi, co o nich sądzicie?

Ale to jest mozaika a nie fuga :-)

Kolorowe fugi to juz teraz standard, ja moge polecic te Rotberga -jest 14 kolorow

Zgłoś | Cytuj | Link

6 kwietnia 2012, 08:55

Ja w kuchni uzylem fugi bezowej bo obok piekarnika to z patelni gdy sie piecze troche sie osadza tluszczu na kafelkach, a na bialej fudze byloby to widac, wiec bezowa zdaje egzamin:)

Zgłoś | Cytuj | Link

24 kwietnia 2012, 01:21

Nigdy nie miałem z tym styczności.

Wydaje mi się, że jeżeli odpowiednio dopasuje się taką fugę i
płytki ceramiczne,
to może powstać ciekawy efekt, dlaczego nie. Wszystko zależy od wizji i pomysłu
na dane pomieszczenie :-).

Ten post był edytowany przez merlin dnia: 24 kwietnia 2012, 01:27
Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Zakładanie firmy Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... Planowanie efektywnej rekrutacji to kluczowy element w rozwijaniu każdej firmy. Profesjonalne podejście do poszukiwania talentów może znacząco zwiększyć szanse....
  • Zastanawiam się nad zamówieniem mebli na wymiar Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... Przy wyborze firmy do mebli na wymiar kluczowe jest dokładne sprawdzenie opinii i portfolio, doświadczenia na rynku oraz referencji od poprzednich klientów, a t...
  • myślę o kupnie eleganckich kalendarzy Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć wszystkim, myślę o kupnie eleganckich kalendarzy dla zespołu jako prezent świąteczny. Chcę, żeby były nie tylko ładne, ale też naprawdę przydatne w pracy....
  • Gładzie robić czy nie? Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Kwestia gustu grunt napewno. Co do gładzi, kto co chce, może mąż chce lustro na ścianie. To już indywidualna sprawa, moja żona chce Tynki CW. Bez gładzi, chce ś...
  • Wyposażenie kuchni Liczba postów: 501 Grupa: Ciekawe pom... Zainteresowanym tematem mogę polecić stronę https://gastromania.pl/kotly-gastronomic zne , na której znajdziecie ofertę mojego ulubionego sklepu internetowego Ga...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20469 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 197

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >