Kostka

« Powrót do grupy: Ogrodzenia i nawierzchnie

Stron: 15 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

19 czerwca 2015, 13:51

Zgadzam sie: good 0 bad

A właściwie jaką nawierzchnię trzeba impregnować?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 czerwca 2015, 08:20

Zgadzam się kostka granitowa bardzo dobrze sama się trzyma. Moi sąsiedzi mają właśnie Granit jesienny wygląda idealnie, a nie widziałem, żeby cos wielkiego przy nim robili :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 czerwca 2015, 17:03

Użytkownik ottenjeden napisał: A właściwie jaką nawierzchnię trzeba impregnować?

w zasadzie to najlepiej każdą - nie zaszkodzi szczególnie betonowej. impregnacja wydłuża trwałość kostki, zapobiega odpryskom, szczególnie w naszym klimacie

Zgłoś | Cytuj | Link

25 czerwca 2015, 18:51

Ojjj ja nie wiem, czy to ma sens, trwałość takich materiałów nie jest raczej zależna od tego jakiej chemii używamy, tylko od samego materiału.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 czerwca 2015, 16:22

no tak wiadomo sam materiał to jedno, ale impregnacja dodatkowo na pewno zawsze jest tylko in plus

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 lipca 2015, 21:00

No tak, materiał materiałem ,ale impregnacja na przykład pomaga uchronić od różnych przebarwień lub ułatwić czyszczenie właśnie różnych zabrudzeń na naszym podjeździe.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 lipca 2015, 00:13

No masz rację, o podjazd trzeb dbać, bo olej zawsze może się pojawić, a dobrze by było gdyby nie pozostawił po sobie żadnych plam.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 lipca 2015, 07:32

Największy problem to własnie gdy popjawi się wyciek z samochodu i co wtedy robić :)

Zgłoś | Cytuj | Link

7 lipca 2015, 16:59

najlepiej to myśleć o tym wcześniej i impregnować, a jak już jesteśmy po szkodzie, to są do tego odpowiednie srodki jak reduktor + myjka ciśnieniowa. ostatecznie zawsze te kilka kostek można wymienić

Zgłoś | Cytuj | Link

12 lipca 2015, 23:44

Jeżeli chodzi o impregnację to znalazłem w ofercie pozbruku płyn nano który można kupic i nanieść na własną kostkę, podobno efekty są wręcz spektakularne, ale nie wiem czy to prawda z tym nano, bo nie używałem

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 15 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jakie nowoczesne ogrodzenie wybrać. Liczba postów: 10802 Grupa: Ogrodzenia... The Crystal Pro Switch 30K Puffs Prefilled Pod Vape Kit is the ultimate in the Crystal Vape range, offering up to 30,000 puffs with a rechargeable battery and b...
  • Jakie ogrodzenie? Liczba postów: 31224 Grupa: Ogrodzenia... [quote=R-met.pl]Zgadzam się aczkolwiek nie mam pewności czy panele ogrodzeniowe są na tyle reprezentatywne aby zawsze umieszczać je na front, może lepszą opcją....
  • Automatyka do bram Liczba postów: 321 Grupa: Ogrodzenia... Automatyka firmy https://www.polbram.eu/ jest jedną z lepszych, korzystałem kiedyś z innego producenta i się zawiodłem. Odkąd mam ich ogrodzenie i automatykę ws...
  • Jak to jest z ogrodzeniem? Liczba postów: 360 Grupa: Ogrodzenia... Natrafiłam na ofertę firmy Janowski https://www.siatki.com.pl/, gdzie dostępne są panele ogrodzeniowe w różnych wariantach. Chciałabym dowiedzieć się, czy panel...
  • Jaka jest żywotność ogrodzenia? Liczba postów: 97 Grupa: Ogrodzenia... Zastanawiam się nad wynajmem ogrodzenia na moją budowę. Jakie wybrać? Zabezpieczenie terenu budowy nie jest dobrą praktyką, lecz twardym obowiązkiem kierownika....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20136 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 156

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >