Ktoś biega?

« Powrót do grupy: Sport

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

8 grudnia 2014, 12:07

Zgadzam sie: good 0 bad

Biegam z endomondo przeważnie :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 grudnia 2014, 15:09

Ja się staram w miarę możliwości codziennie ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 lutego 2015, 13:05

ja też biegam od jakiegoś miesiąca, ale rozwaliły mi się buty - miałam takie adidasy za 50zł z marketu, słuzyły mi dobrze, chodziłam w nich wcześniej na fitness. No ale butów nie mam, a muszę kupić. Mam więc pytanie - czy Nike kaishi run będą dobre? tu foto:

Zgłoś | Cytuj | Link

6 lutego 2015, 13:44

Ja niestety nie mam na to czasu...

Zgłoś | Cytuj | Link

7 lutego 2015, 14:04

Ja raczej nie biegam...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 lutego 2015, 10:27

Jeśli chodzi o buty do biegania to zawsze polecam tylko oryginalne obuwie. Są solidne i do tego można w nich naprawdę wygodnie biegać. Na stronie http://www.szch.pl/ znajdziecie ofertę oryginalnego obuwia sportowego. Polecam.

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 9 października 2015, 21:39
Zgłoś | Cytuj | Link

12 lutego 2015, 15:21

Kiedyś biegałem, ale kolano za bardzo sobie styrałem i teraz nie wiem jakiego wziąć DJ na wesele, żeby mnie nie zmęczył;p

http://www.djgreg.ig.pl/wesela.php

Zgłoś | Cytuj | Link

13 lutego 2015, 12:03

Ja właśnie od kilku dni znalazłem jednak trochę czasu :D

Zgłoś | Cytuj | Link

13 lutego 2015, 18:23

Ja codziennie robię od 2 do 5 km :)

Zgłoś | Cytuj | Link

18 lutego 2015, 22:09

Ja biegam ale w domu na bieżni :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Motoryzacja Liczba postów: 78 Grupa: Sport Dbanie o regularne monitorowanie stanu auta to klucz do unikania kosztownych napraw i poprawy bezpieczeństwa na drodze. Skanery diagnostyczne są w tym niezastąp...
  • Turniej kandydatów 2002 - Szachy Liczba postów: 18 Grupa: Sport Śledzi ktoś rozgrywki szachowe? Obecnie trwa turniej kandydatów, gdzie zwycięzca będzie grał pod koniec roku z aktualnym mistrzem świata Magnusem Carlsenem.
  • zawody Liczba postów: 58 Grupa: Sport Kiedyś sport był dla mnie ważny tylko jako kibic. Ale ostatnio zacząłem też obstawiać. Nieczęsto, ale czasami. W tym celu korzystam głównie z tych samych zaufan...
  • Wynajem samochodu z OC sprawcy Liczba postów: 39 Grupa: Sport A czy wiecie, co zrobić, jeśli auto ulegnie awarii? Najlepiej wezwać lawetę i dowieźć auto do warsztatu. Mogę polecić Wam takie rozwiązanie jak Pomoc drogowa i....
  • Polska liga połki nożnej Liczba postów: 66 Grupa: Sport Siedziałem w domu i chciałem spróbować czegoś nowego, więc zacząłem szukać stron do grania. Znalazłem rolldorado, które prowadziło mnie do vegas hero. Strona za...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20398 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 152

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >