Gość praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Magda.Kreska doświadczony
|
Ja również zbyt dobrze się na tym nie znam, ale w swojej kuchni posiadam płytę indukcyjną, gotowanie na niej jest oszczędniejsze (niższe zużycie energii), krótszy czas gotowania i co dla mnie bardzo ważne łatwo utrzymać ją w czystości. A wiadomo jak to podczas pichcenia wygląda. Podsumowując jestem w 100% zadowolona. Tobie też życzę takiego zakupU! |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline justyna85 fachowiec
|
Po pierwsze taki temat na forum już został poruszony. Po drugie wątpliwą sprawą jest to iż na kuchni indukcyjnej można zaoszczędzić i energię i czas. Miałam kuchnie indukcyjną i gotowało się o połowę czasu więcej niż powinno nie wspominając o rachunkach za enegię. wynalazki są ok ale nie wszystkie ja zostaje przy gazowej |
|
| |
offline Eccelent kierownik
|
|
|
|
Kuchnia - gazowa czy indukcyjna? Która lepsza?
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- nowoczesny salon Liczba postów: 364 Grupa: Porady i op... Na stronie https://sklep.dorjan.pl/kurtka-damska znajdziecie ofertę sklepu internetowego polskiego producenta odzieży skórzanej DORJAN, który oferuje wysoką jak...
- Sprężarka do warsztatu Liczba postów: 22 Grupa: Porady i op... Utrzymanie warsztatu na najwyższym poziomie wymaga dobrego wyposażenia. Bez odpowiednich narzędzi trudno o profesjonalną obsługę klientów. Ważne są chociażby na...
- Czy warto montowac rolety zewnętrzne? Liczba postów: 424 Grupa: Porady i op... Rolety zewnętrzne to też super opcja antywłamaniowa.
- Praca dla Kierownika Projektu w Poznaniu Liczba postów: 31 Grupa: Porady i op... Według mnie przede wszystkim praca powinna dawać satysfakcję i jednocześnie być dobrze wynagradzana. Też trudno pracować w warunkach, kiedy jesteście ciągle ata...
- Praca dla Przedstawiciela Handlowego Liczba postów: 97 Grupa: Porady i op... Fajne w takiej pracy jest to, że dostaje się samochód służbowy.