Wymieniam szafki w kuchni i zastanawiam się nad kupnem szafki pod piekarnik elektryczny pod zabudowe i poprowadzić cały blat i wpuścić w niego płyte gazową oraz zlew, widziałam takie rozwiązanie w katalogach. Podpowidzcie mi czy warto kupić taką kuchnie pod zabudowe czy jednak kupić wolnostojącą?
| offline  Joanna34 praktykant  |  | 
|  | |
| Reklamy Google | |
|  Gość: kuba88_kns praktykant | |
|  | |
| Reklamy Google | |
| offline  Mirka786 praktykant  | Ja wole pod zabudowę bo ładnie wygląda jak płyta jest wpuszczona w blat a piekarnik jest w szafce. Jest to tez praktyczne bo nie ma przerwy między szafką i kuchnią i mi nic tam juz nie wpada. Zamówiliśmy ją z mężem w sklepie electro.pl bo wyszło nam cenowo najkorzystniej. | 
|  | |
| offline  gabon fachowiec  | Zdecydowanie całość w zabudowie, to może poza lodówką. Tutaj macie trochę informacji na ten temat - http://www.nowoczesnekuchnie.pl/ W ten sposób wykorzystana jest maksymalna powierzchnia, na wszystko jest miejsce, a cała kuchnia wygląda bardzo nowocześnie. | 
|  | |
| offline  zuzkaa doświadczony  | Myślę, że warto - ja też sporo czasu zastanawiałam się jaką kuchenkę kupić, by po pierwsze spisywała się przez lata, a po drugie nie była bardzo droga, dlatego wybór padł na płytę ceramiczną do zabudowy, to dokładnie ten model - http://www.kernau.com/produkt/khc-6421.html Mam go już pół roku i sprawuje się dobrze, codziennie gotuję, więc kilka razy dziennie jej używam i oceniam ją oczywiście pozytywnie. Płyta ma cztery pola różnej wielkości, które szybko osiągają swoją moc. Poza tym każde pole ma wskaźnik ciepła informujący nas o stopniu nagrzania wyłączonego pola. | 
| Ten post był edytowany przez zuzkaa dnia: 5 stycznia 2016, 12:48 | |
|  | |
| Reklamy Google | 

 
  
  
                 
                

 
			 
			 
			 
			 
 
            






