Lustra łazienkowe

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

18 maja 2011, 10:32

Zgadzam sie: good 0 bad

Lustro w łazience jest bardzo istotnym elementem wystroju i powinno ono przede wszystkim pasować do stylu i charakteru łazienki. Nie musi to być wcale typowe lustro łazienkowe. Stylu łazience nadają lustra w drewnianej ramie, prostej, czy w bogato rzeźbionej. Rama może być w naturalnym kolorze drewna czy patynowana (postarzana) lub pozłacana. Takie lustra pasują do bardzo różnych łazienek. Nie tylko w stylu greckim, prowansalskim czy retro.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 czerwca 2011, 11:06

mi się podobają duże lustra w drewnianej grubej ramie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 grudnia 2011, 11:37

Wiem o jakie lustra chodzi,tylko pytanie czy pasują one do łazienki,może ktoś takie ma u siebie? Ja posiadam z plastikową obudową i jest całkiem w porządku,pasuje do koloru płytek.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 grudnia 2011, 15:53

No właśnie i do tego te wiszące włączniki, zero jakiegokolwiek szyku, czy stylu, mi się podobają takie lustra:

Zgłoś | Cytuj | Link

20 grudnia 2011, 19:57

Mnie na pewno nie podobają się te typowe lustra łazienkowe- tafla szkła z kinkietem. Bardziej przejawią za mną lustra w ramach prostych, rzeźbionych czy pozłacanych.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 grudnia 2011, 21:22

Moim zdaniem najlepiej wygladają lustra dopasowane do mebli. Niektóre kolekcje mebli, wogóle mają lustra w swojej ofercie.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 grudnia 2011, 15:39

To jak dla mnie w ogóle konieczność żeby wszystko w łazience współgrało ze sobą bo harmonia to jest konieczność

Zgłoś | Cytuj | Link

5 września 2012, 12:04

To bardzo ważne,bo dzięki temu sami czujemy się lepiej. Łazienka ma być miejscem,które nas odpręża i relaksuje,uspokaja. Poza tym w kwestii lustra,to nie jestem zwolennikiem tych dużych,wolę jeśli jest nieco mniejsze,może być w drewnianej oprawie. Do tego fajny wzór płytek,umywalka i wanna.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 grudnia 2012, 13:57

Producenci często dając jedną nazwę dla produktów sugerują to, że razem wszystkie elementy pasują do siebie i łączy je take samo wzornictwo więc lustro można dobrać do umywalki

Zgłoś | Cytuj | Link

27 grudnia 2012, 19:25

Ale czy lustro wolno-wiszące jest ładne i modne? Teraz najczęściej korzysta się z luster dużych, ale wpuszczanych w płytki, struktura jest jednolita, nie trzeba się kłopotać z doborem ramy itd. Poniżej kilka przykładów. http://www.decoroom.eu/realizacje/

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Meble tapicerowane Liczba postów: 203 Grupa: Najnowsze t... Tak sobie myślę, że nie każdy od razu wie, jak dopasować meble na wymiar do konkretnego pomieszczenia. A tu ważne są proporcje, kolory i funkcjonalność. Trafiła...
  • Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 102 Grupa: Najnowsze t... Metalowe szafki charakteryzują się wyjątkową trwałością, co czyni je niezwykle funkcjonalnym elementem wyposażenia w różnych miejscach pracy i instytucjach eduk...
  • kupno mebli Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Jeżeli szukasz ciekawych rozwiązań np. do sypialni, to zajrzyj tutaj https://www.superszafy.pl/ Fajnym pomysłem jest łóżko z zabudową.
  • Podłoga Liczba postów: 130 Grupa: Najnowsze t... Superparkiet https://superparkiet.pl/ to jedna z czołowych firm w Polsce specjalizujących się w dostarczaniu najwyższej jakości podłóg. Dysponując czterema prof...
  • Które meble biurowe? Liczba postów: 648 Grupa: Najnowsze t... W czasie urządzania domowego biura wiele osób zastanawia się, czy krzesło na kółkach to dobry wybór. Ja też miałem wątpliwości, ale trafiając na ciekawy artykuł...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19802 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 265

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >