Materace

« Powrót do grupy: Porady i opinie

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

1 czerwca 2012, 13:28

Zgadzam sie: good 0 bad

Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś ma jakieś doświadczenia z firmą materace-dla-ciebie . Chcę kupić u nich materace jednak nie lubię kupować w ciemno. Proszę o pomoc.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 czerwca 2012, 12:40

Cześć,
ja kupiłam u nich 1 materac nie mam żadnych zastrzeżeń.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 czerwca 2012, 13:55

Czesc!
Moj znajomy ma dobre doświadczenie z firma materace-dla-ciebie.pl kupił ostatnio u nich materace i bylo wszystko ok. Przy okazji dał mi kupon rabatowy na zakup materacy u nich w sklepie BW136 o wartosci 50zl!! MOze komus sie przyda;p
Pozdro, ewela

Zgłoś | Cytuj | Link

2 lipca 2012, 13:05

dzień dobry wszystkim, ja otrzymałem bon na poduszkę, jak kupiłem materac BAMBOO firmy Senactive, w sklepie internetowym www.przyjemnysen.pl, poduszka ortopedyczna-regulowana jest wykonana z materiału bardzo ekskluzywnego niki, jak na niej się to rano wstaję bez bólu głowy, ramion, karku, przeszły mi drętwienia w rękach, szumy w uszach i mroczki w oczach, poduszka robi swoje a materac, również jest super, nie wstaję rano połamany, tylko wypoczęty i trochę niezadowolony, że noc trwa tak krótko !!! polecam materac i poduszka GRATIS to super połączenie !!!

Zgłoś | Cytuj | Link

2 lipca 2012, 13:10

polecam www.treenes.pl posiadam z materac ze złotą nitką i jestem z niego zadowolony, moja ocena to 6 , śpię mi się wygodnie i zdrowo, warto dbać o swoje zdrowie, bo jest bezcenne !!!!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 lipca 2012, 12:55

materace-dla-ciebie nigdy nie spotkałam się z taką firmą, słyszałam od koleżanki że firma na poziomie to www.przyjemnysen.pl pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

19 lipca 2012, 13:28

Szczerze mówiąc to nigdy tam nie kupowałem,więc ciężko mi cokolwiek powiedzieć na ten temat. Poczytaj opinie,im więcej pozytywnych tym oczywiście lepiej.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 sierpnia 2012, 11:49

Ja sprawdziłem firmę z materacami http://przyjemnysen.pl/ kupiłem u nich materac i jestem bardzo zadowolony-a jeśli ktoś jest z okolic Raciborza, województwo śląskie to można przetestować w salonie Rameta materace.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 sierpnia 2012, 09:10

witam, polecam matę na podczerwień, kupiłam ją na stronie internetowejwww.treenes.pl pozdrawiam !!!

Zgłoś | Cytuj | Link

17 sierpnia 2012, 10:24

jesli materace przez inernet to ja zdecydowanie polecam http://www.przyjemnysen.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Czy warto montowac rolety zewnętrzne? Liczba postów: 441 Grupa: Porady i op... Rolety zewnętrzne to też super opcja antywłamaniowa.
  • Potrzebny szklarz Liczba postów: 65 Grupa: Porady i op... Widziałem, że temat szklarzy często się przewija, zwłaszcza przy remontach. Trafiłem na stronę, gdzie znajdziecie usługi szklarskie, które mogą być pomocne w ró...
  • Zakupy przez internet Liczba postów: 544 Grupa: Porady i op... Oszczędzanie na zakupach online nie wymaga skomplikowanych działań. Wystarczy dostęp do aktualnych informacji o promocjach i umiejętność ich wykorzystania. Kluc...
  • Aranżacja biura Liczba postów: 406 Grupa: Porady i op... jeśli planuje zamawiać meble, warto zwrócić uwagę na to, z jakiego materiału będą wykonane. dobrze jest wymagać od wykonawców, żeby korzystali z płyt MPB – są w...
  • łóżko dziecięce Liczba postów: 181 Grupa: Porady i op... Na rynku dostępnych jest wiele łóżek dziecięcych, ale nie wszystkie oferują odpowiedni poziom jakości. Coraz więcej osób zwraca uwagę na materiały oraz wykonani...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20849 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 155

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >