Materace

« Powrót do grupy: Porady i opinie

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

25 sierpnia 2012, 19:23

Zgadzam sie: good 0 bad

Dzięki za linki do stron,teraz już mam kilka adresów gdzie można kupić materac,wystarczy tylko porównać ceny.

Pozdrawiam www.Kociol.net

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 sierpnia 2012, 12:17

Ja też polecam http://przyjemnysen.pl/ sprawdziłam, kupiłam i jestem bardzo zadowolona :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 września 2012, 08:31

sprawdziłem kilka sklepów internetowych z materacami i myślę że najlepszą ofertę mają na http://przyjemnysen.pl/

Mają materace kilku dobrych marek, korzystne ceny dostawy i z tego co się dopytałem krótki czas oczekiwania na materac. Ja już czekam na swój materac do nowej sypialni. Skorzystałem z ich oferty. Wam również polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 października 2012, 12:34

Kieruj się nie tylko samą ceną,ale również opiniami na temat danego sklepu. Z reguły jeśli ma dużo pozytywów,jest wtedy bardziej bezpiecznie.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 października 2012, 12:22

Ja mam doświadczenia z firmą http://www.treenes.pl/pl/ kupiłam materac z ich kolekcji i jestem bardzo zadowolona. Polecam serdecznie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 października 2012, 07:10

Podrzucam artykuł o rodzajach materacy i o tym, na co warto zwrócić uwagę przy ich wyborze: http://www.seart.pl/jak-wlasciwie-kupowac-mat erac-a-5.html
Powodzenia w poszukiwaniach!

Zgłoś | Cytuj | Link

11 października 2012, 13:25

Razem z żoną urządzaliśmy się 2 lata temu. Byliśmy napaleni na materac lateksowy :-), poszliśmy go kupic do Black Red White i co ? Po usłyszeniu ceny obróciliśmy się na pięcie i wyszliśmy hehe.

Skończyło się na materacu sprężynowym z e-sklepu, przewracamy go do jakiś czas na drugą stronę, żeby się równomiernie wygniatał ...

Zgłoś | Cytuj | Link

12 października 2012, 10:07

No i wysypiacie się? Bo jestem ciekawy. Nie miewacie bóli kręgosłupa, glowy?!

Zgłoś | Cytuj | Link

12 października 2012, 12:38

Ja tam mam cały czas materac sprężynowy i naprawdę nie narzekam :) Wysypiam się super, i nic mnie nie boli, chyba że zakwasy po bardzo aktywnym dniu ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

20 października 2012, 10:55

To porównaj jeszcze z comfortbe.pl zależy co chcesz kupić, ale jak termoelastyczny, który wszystkim polecam to taniej nie znajdziesz.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Czy warto montowac rolety zewnętrzne? Liczba postów: 441 Grupa: Porady i op... Rolety zewnętrzne to też super opcja antywłamaniowa.
  • Potrzebny szklarz Liczba postów: 65 Grupa: Porady i op... Widziałem, że temat szklarzy często się przewija, zwłaszcza przy remontach. Trafiłem na stronę, gdzie znajdziecie usługi szklarskie, które mogą być pomocne w ró...
  • Zakupy przez internet Liczba postów: 544 Grupa: Porady i op... Oszczędzanie na zakupach online nie wymaga skomplikowanych działań. Wystarczy dostęp do aktualnych informacji o promocjach i umiejętność ich wykorzystania. Kluc...
  • Aranżacja biura Liczba postów: 406 Grupa: Porady i op... jeśli planuje zamawiać meble, warto zwrócić uwagę na to, z jakiego materiału będą wykonane. dobrze jest wymagać od wykonawców, żeby korzystali z płyt MPB – są w...
  • łóżko dziecięce Liczba postów: 181 Grupa: Porady i op... Na rynku dostępnych jest wiele łóżek dziecięcych, ale nie wszystkie oferują odpowiedni poziom jakości. Coraz więcej osób zwraca uwagę na materiały oraz wykonani...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20849 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 282

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >