Meble biurowe

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 15 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

23 listopada 2015, 08:47

Zgadzam sie: good 0 bad

W sumie powyżej masz już kilka adresów do sklepów internetowych,gdzie znajdziesz zarówno drewniany stół konferencyjny jak i zestaw krzeseł,wystarczy popatrzeć,ceny też zależne są od marki czy wielkości danego stołu.

www.BellaStoria.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 listopada 2015, 15:02

Ja postawiłem na metalowe meble od firmy [url] www.met-pol.pl. Maja szeroki wybor , wiec nie miałem problemow ze skompletowaniem sobie wyposażenia do biura.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 grudnia 2015, 10:55

W takim razie czekamy na zdjęcie,bo rzadko kiedy słyszy się o tym,że ktoś decyduje się na metalowe meble,jestem bardzo ciekawa jak wyglądają oraz jak sprawdzają się w praktyce:)

www.KamilaMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

4 grudnia 2015, 22:19

Meble biurowe mają być przede wszystkim funkcjonalne dlatego ja postawiłem na regały magazynowe :)

Zgłoś | Cytuj | Link

10 stycznia 2016, 17:42

Funkcjonalność przede wszystkim. Warto wybierać takie meble, które będą trwałe i sprawdzą się w każdym wnętrzu. Na przykład meble firmy meblant bardzo dobrze się prezentują oraz mają wiele mozliwości dopasowania ich do potrzeb użytkownika.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 stycznia 2016, 14:34

Zgadzam się,funkcjonalność i praktyczność,a do tego również ładny wygląd powinno być głównymi atutami mebli biurowych,do nich warto dopasować także oryginalne i wygodne krzesło,burko bez których ani rusz :)

HaDwao.net

Zgłoś | Cytuj | Link

16 czerwca 2016, 11:31

Moim zdaniem najlepiej skorzystać ze zwykłych mebli które zwyczajnie pasują jako meble biurowe. W Agacie są częste promocje to za niewielkie pieniadze naprawdę mozna fajnie urządzić biuro.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 czerwca 2016, 06:20

Od pewnego czasu wiem że meble w biurze Przestaszewskim powinny być praktyczne i solidne. Dlatego teraz wybieram regały magazynowe które doskonale się sprawdzają do przechowywania dokumentów.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 czerwca 2016, 08:31

W Vox jest całkiem ciekawa kolekcja mebli biurowych. Tylko one są bardziej designerskie, nie wszędzie będą pasować.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 czerwca 2016, 08:35

Nie tylko tam,bo wg mnie warto zwrócić uwagę również na dobre i godne zaufania sklepy internetowe gdzie spokojnie znajdziesz ciekawe meble do swojego biura,zerknij także na www.MegaSofa.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 15 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wynajem sprzętu budowlanego - czy to się opłaca? Liczba postów: 520 Grupa: Ciekawe pom... Podczas organizacji placu budowy bardzo ważne jest odpowiednie zabezpieczenie terenu. Przeglądając dostępne rozwiązania, zainteresowały mnie ogrodzenia tymczaso...
  • Co warto jest kupić na parapetówkę? Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli to znajomi to kwiatek, świeczka zapachowa lub patyczki zapachowe, natomiast jeżeli chodzi i coś droższego dla bliskiej osoby to np sztućce, garnki, zasta...
  • Mieszkanie Liczba postów: 64 Grupa: Ciekawe pom... Alicante zachwyca śródziemnomorskim klimatem, dostępem do plaż i wygodą codziennego życia, dlatego nieruchomości w Alicante są atrakcyjną propozycją dla osób sz...
  • Dodatki do domu jako prezent ślubny? Liczba postów: 41 Grupa: Ciekawe pom... Szukając inspiracji na zaproszenia ślubne, wpadłam ostatnio na fajny artykuł. Powiem Wam, że to naprawdę istotny element każdej ceremonii. Dobrze dobrane zapros...
  • JAKI SKLEP INTERNETOWY? Liczba postów: 419 Grupa: Ciekawe pom... Hejka, właśnie natknęłam się na coś, co może was zainteresować. Znalazłam stronę Aldi, gdzie możemy sprawdzić ich sklepy. Dla przykładu, tu jest link do sklepu....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21373 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 385

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */