Meble do łazienki

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10 11 12  ▸  ▸▸

6 maja 2016, 13:43

Zgadzam sie: good 0 bad

ja mam za sobą remont łazienki i całe wyposażenie kupiłem w hurtowni AR 24 http://ar24.com.pl/. Mają salon łazienek w Świdnicy i oferuję też projektowanie. Ja sobie u nich kupowałem ceramikę, grzejniki łazienkowe i kabinę z hydromasażem. W tej okolicy ceny mają naprawdę bardzo dobre no i przede wszystkim jest spory wybór.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 maja 2016, 14:29

Skoro mowa o meblach i akcesoriach do wyposażenia łazienki,to polecam poszukać ich w dobrych sklepach internetowych gdzie znajdziecie ich szeroki wybór,teraz można upolować fajne promocje.

www.Quadre.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 maja 2016, 15:34

Lepiej miec pralke ladowana tradycyjnie, od przodu (ja mam taka - Candy) - wtedy mozna nad nia zrobic jeszcze jakas polke - tak sie tez oszczedzi i wykorzysta miejsce.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 maja 2016, 19:00

Sporo zależy od tego w jakim stylu chcesz mieć łazienkę. Bo jeżeli coś nowoczesnego, a dodatkowo mieszkasz we Wrocławiu to warto zainteresować się tym wykonawcą http://www.grupainterio.pl/galeria/5/ tak patrzę i widzę, że mają naprawdę fajnie wykonane łazienki i szczerze mówiąc ta niebieska mozaika jest idealnie w moim guście

Ten post był edytowany przez Szin dnia: 18 maja 2016, 12:41
Zgłoś | Cytuj | Link

18 maja 2016, 11:49

Możesz poszukać po necie czy marketach.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 maja 2016, 10:14

Po marketach nie widzę sensu szukać,skoro powyżej masz już kilka dobrych linków z akcesoriami,meblami do wyposażenia łazienek,zapraszamy na www.Victori.pl gdzie pomożemy i doradzimy :)

Zgłoś | Cytuj | Link

23 maja 2016, 12:20

Użytkownik Madzia78 napisał: Możesz poszukać po necie czy marketach.

Lepiej jest od razu szukać w internecie. Można znaleźć o wiele ciekawsze propozycje.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 maja 2016, 23:04

Moim zdaniem nie warto jakoś przesadnie gracić sobie łazienki. Wszystko przez utrzymującą się wilgoć w pomieszczeniu. Dla mnie najlepiej gdy w łazience są rzeczy najpotrzebniejsze: jakaś apteczka, umywalka i prysznic, pralka plus grzejniki. no ale warto także planować mieszkanie z głową, więc nie ma co wybierać zwykłe żeberkowe grzejniki, tylko wybrać coś finezyjnego i wydajnego. Na przykład z tej strony: http://mat-dom.pl/ bo skoro grzejnik będzie jedną z niewielu kompozycji to już niech wygląda jakoś atrakcyjnie i przyjemnie dla oka ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

20 czerwca 2016, 16:00

Inspiracje inspiracjami, ale jak mawiają projektanci, którzy moje M aranżowali najważniejsza jest całość i dbałość o detale.

https://www.facebook.com/decoroom.eu

Zgłoś | Cytuj | Link

23 czerwca 2016, 08:32

W sumie to właśnie te detale wpływają na ogólny wygląd mieszkania. Również uważam, że jest to bardzo ważne.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10 11 12  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sklep meblowy zona-design opinie Liczba postów: 13 Grupa: Ciekawe pom... Dzięki za informację. zamówię ten narożnik ze sklepu zona-design jest naprawdę ładny i za niską cenę.
  • jak ułatwić sobie sprzątanie Liczba postów: 94 Grupa: Ciekawe pom... Jeśli poszukujecie specjalistów zajmujących się sprzątaniem, ozonowaniem i dezynfekcją pomieszczeń magazynowych, biurowych oraz mieszkalnych to polecam współpra...
  • Zakładanie firmy Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... Planowanie efektywnej rekrutacji to kluczowy element w rozwijaniu każdej firmy. Profesjonalne podejście do poszukiwania talentów może znacząco zwiększyć szanse....
  • Zastanawiam się nad zamówieniem mebli na wymiar Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... Przy wyborze firmy do mebli na wymiar kluczowe jest dokładne sprawdzenie opinii i portfolio, doświadczenia na rynku oraz referencji od poprzednich klientów, a t...
  • Gładzie robić czy nie? Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Kwestia gustu grunt napewno. Co do gładzi, kto co chce, może mąż chce lustro na ścianie. To już indywidualna sprawa, moja żona chce Tynki CW. Bez gładzi, chce ś...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20488 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 362

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >