offline sarada30 doświadczony
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline HaDwao.net inżynier
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline kwieczko fachowiec
|
No niestety przy tym materiale widać dość spory
rozdźwięk między względami praktycznymi i
estetycznymi. |
|
| |
offline Victori_pl fachowiec
|
|
|
| |
offline meblepumo.pl praktykant
|
Meble do sypialni z kolekcji Naia, na wysoki połysk,
dostępne są u nas w kolorze mocca lub białym. Fronty ich
szuflad ścięto pod kątem 30 stopni, tak, aby stanowiły
zarazem uchwyt. Z kolei w drzwiach szaf zainstalowano system
bez uchwytowy push click. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Quadre.pl kierownik
|
Do sypialni bardzo fajnie sprawdzi się również takie
tapicerowane łóżko,sami zobaczcie |
|
| |
Gość: margo65 praktykant |
Jakoś ostatnio się tak złożyło że sporo mebli kupowałem przez internet. Chyba można po prostu ciekawsze wzory w necie znaleźć niż stacjonarnie. Bardzo fajne zwłaszcza krzesła i stoły do jadalni mają na stronie mebel-partner.pl. Pozytywny sklep, nie ociągają się z dostawą, sami organizują transport, co jest ważne, bo nie trzeba się liczyć z jakimś innym usługodawcą, tylko wszystkim zajmuje się jedna firma, to znacznie ułatwia kontakt. |
|
| |
Gość: Oskar praktykant |
Oczywiście, że w sieci jest o wiele więcej, a i faktycznie są ciekawsze te meble. Też niedawno poszukiwałam ciekawie wyglądającej meblościanki, no i mam w sklepie domizdrowie.pl znalazłam taką jaką chciałam. Piękna w bieli i czerni i oczywiście w połysku, wspaniale wygląda, szczerze to nawet lepiej niż na obrazku. Bardzo jestem zadowolona, na pewno kolejne meble zamówię też u nich. |
|
| |
offline MegaSofa.pl inżynier
|
Nie ma się czego obawiać w kwestii kupna mebli przez
internet, zarówno tych na wysoki połysk jak i
tapicerowanych sof czy narożników. Podstawą jest zawsze
wybór dobrego i godnego zaufania sklepu na którym możemy
polegać, akurat w tej kwestii możecie na nas liczyć,
chętnie pomożemy :) |
|
| |
Gość: Pati L praktykant |
Zgadzam się zarówno w kwestii kupna w sieci jak i tego zaufania do sklepu, to bardzo ważne. Wracając do tematu mebli w połysku to osobiście nie przepadam za takimi, wolę kupić drewniane tak jak ostatnio taką komodę http://gdmmeble.com/komody/1361-komoda-sosnowa-hessler-321.h tml do sypialni. Ja po prostu wyznaję zasadę, że naturalne jest najlepsze i zawsze ładne. |
|
|
Meble na wysoki połysk
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Zastanawiam się nad zamówieniem mebli na wymiar Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... Przy wyborze firmy do mebli na wymiar kluczowe jest dokładne sprawdzenie opinii i portfolio, doświadczenia na rynku oraz referencji od poprzednich klientów, a t...
- myślę o kupnie eleganckich kalendarzy Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć wszystkim, myślę o kupnie eleganckich kalendarzy dla zespołu jako prezent świąteczny. Chcę, żeby były nie tylko ładne, ale też naprawdę przydatne w pracy....
- Gładzie robić czy nie? Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Kwestia gustu grunt napewno. Co do gładzi, kto co chce, może mąż chce lustro na ścianie. To już indywidualna sprawa, moja żona chce Tynki CW. Bez gładzi, chce ś...
- Wyposażenie kuchni Liczba postów: 501 Grupa: Ciekawe pom... Zainteresowanym tematem mogę polecić stronę https://gastromania.pl/kotly-gastronomic zne , na której znajdziecie ofertę mojego ulubionego sklepu internetowego Ga...
- Mała kuchnia - nasze pomysły na poradzenie sobie Liczba postów: 107 Grupa: Ciekawe pom... Zainteresowanym tematem mogę polecić stronę https://gastromania.pl/ , na której znajdziecie ofertę mojego ulubionego sklepu internetowego Gastromania z najróżni...