Mieszkanie od dewelopera w Słonecznym Brzegu

« Powrót do grupy: Pasje forumowiczów

wczoraj, 16:13

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja właśnie kupiłem w 2024 roku. Kompleks z basenem, winda, ochrona 24/7. Skontaktowałem się z doradcami przez https://bolgariadom.com/pl/nieruchomosc-od-de welopera dostarczyli pełną listę dostępnych inwestycji i krok po kroku przeprowadzili przez całość. Wszystko legalnie, po polsku, transparentnie. Dziś mam nowe mieszkanie 800 metrów od plaży – idealne na lato lub wynajem.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• studio tatuażu Liczba postów: 28 Grupa: Pasje forum... Jeśli ktoś boi się, że nie znajdzie artysty do swojego stylu – w JahLove raczej nie będzie z tym problemu. Od portretu po delikatne kreski – wszystko na miejscu...
  • Adwokat Suwałki Karolina Saj - Kancelaria Adwokack... Liczba postów: 2 Grupa: Pasje forum... Czasem życie potrafi zaskoczyć sprawą spadkową lub rozwodem. W takich momentach często konieczne jest skorzystanie z pomocy prawnej. Temat tego, jak znaleźć pra...
  • Własna firma? Liczba postów: 1531 Grupa: Pasje forum... Togma rozumie wyzwania, z jakimi mierzą się dzisiejsze organizacje – od skomplikowanego zarządzania projektami po wymagającą obsługę klientów. Dzięki doświadcze...
  • Twoje Nowe Studio Projektowe, Ewa Kromska Liczba postów: 1 Grupa: Pasje forum... Stylowe wnętrze nie musi oznaczać ogromnych nakładów finansowych – kluczem jest odpowiednie planowanie i pomysłowość. Właśnie tym wyróżnia się Twoje Nowe Studio...
  • BilanseXpert Sp. z o.o., Biuro Rachunkowe Łódź Liczba postów: 1 Grupa: Pasje forum... Znalezienie dobrego biura rachunkowego bywa trudniejsze niż się wydaje. W natłoku ofert ciężko wyłowić takie, które naprawdę oferują coś więcej niż standardową....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19984 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 106

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >