Mieszkanie projektantki wnętrz, urządzone w duchu modernizmu

« Powrót do artykułu: Mieszkanie projektantki wnętrz, urządzone w... | « Powrót do grupy: Wnętrza

3 marca 2025, 21:51

Zgadzam sie: good 0 bad

Mam w domu dzieci i obawiałem się, że klinkier może być zbyt surowy, ale efekt końcowy pozytywnie mnie zaskoczył. Ściana wygląda stylowo i nie wymaga częstego malowania czy poprawiania jak przy zwykłej farbie. To inwestycja na lata.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 marca 2025, 04:03

Czy rozważał Pan inne Chill Guy Clicker materiały przed wyborem klinkieru i co ostatecznie przekonało Pana do jego użycia?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 czerwca 2025, 17:16

Od jakiegoś czasu szukałam sprawdzonego miejsca z meblami, które będą nie tylko ładne, ale też porządnie wykonane – i trafiłam na rynekmebli24.pl. Mają naprawdę świetny wybór, szczególnie jeśli ktoś lubi połączenie drewna z nowoczesnym designem. Zamówiłam tam szafkę RTV i jestem bardzo zadowolona – jakość materiałów na wysokim poziomie, wszystko przyszło dobrze zabezpieczone, a montaż był prosty. Zdecydowanie warto zajrzeć, jeśli szukacie mebli z charakterem, ale bez przepłacania.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 listopada 2025, 05:02

I love how the Escape Road game mixes simplicity with chaos. Just two arrow keys to control, but your reflexes need to be lightning fast. It’s easy to learn, impossible to master!

Zgłoś | Cytuj | Link

1 grudnia 2025, 22:17

Ostrzegam wszystkich przed tymi elastycznymi panelami cegłopodobnymi. Kasa wyrzucona w błoto, bo po roku ściana wygląda, jakby miała 10 lat – łatwo o zadrapania i widoczne wgniecenia. Zdecydowanie odradzam ten nietrwały trend

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20416 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 177

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >