Msze święte i kościoły w Polsce

« Powrót do grupy: Pasje forumowiczów

wczoraj, 09:26

Zgadzam sie: good 0 bad

Na ten temat na pewno warto wejść na stronę Msze święte i kościoły w Polsce - koscioly.org.pl . Ja wszedłem i dużo się dowiedziałem.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Przeprowadzki Grupa MR TRANS Warszawa Liczba postów: 3 Grupa: Pasje forum... Planning a move? It's often more challenging than a downhill run in Snow Rider 3D! MR TRANS Warszawa offers professional moving services, handling everything fr...
  • Laweta Kraków | Pomoc Drogowa 24h Frąc Liczba postów: 1 Grupa: Pasje forum... Awaria auta nigdy nie jest planowana, a często zdarza się w najmniej odpowiednim momencie – na przykład w drodze na ważne spotkanie czy podczas powrotu z pracy....
  • Pomoc Drogowa Lublin Gołębiowski Liczba postów: 1 Grupa: Pasje forum... Nieprzewidziane sytuacje na drodze zdarzają się nawet najbardziej doświadczonym kierowcom. Czasem wystarczy niewielka awaria, by pojazd przestał być sprawny i k...
  • Arsen Clean – Dezynsekcja Liczba postów: 1 Grupa: Pasje forum... Wysoki standard czystości i bezpieczeństwa w pomieszczeniach nie zawsze da się osiągnąć samodzielnie. Domowe środki często maskują problem, zamiast go eliminowa...
  • Lider Auto - komis samochodowy Liczba postów: 1 Grupa: Pasje forum... Czasami samochód przestaje być potrzebny – ktoś decyduje się na komunikację miejską, rower lub po prostu kupuje nowy model. W takich okolicznościach sprzedaż st...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20152 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 206

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >