offline ![]() AnnaOff praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() ssimonis praktykant
![]() |
Są osoby, które z założenia nie odbierają połączeń pochodzących od nieznanych numerów. Nie ma w tym nic dziwnego. W końcu praktycznie każdy słyszał historię o oszustach wykonujących połączenia telefoniczne z długich, skomplikowanych numerów. Odebranie tego typu połączenia może być bardzo kosztowne. W sieci znalazłam ten poradnik - https://www.radiozw.com.pl/jak-dzialaja-inter netowe-wyszukiwarki-numerow-telefonow/ przeczytajcie o wyszukiwarkach numerów telefonów. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() bbergnaum praktykant
![]() |
|
|
Niechciane połączenia
«
Powrót do grupy: Pasje forumowiczów
Ostatnio na forum
- BAWARIA TRANS Przewozy osób Polska Niemcy Liczba postów: 1 Grupa: Pasje forum... BAWARIA TRANS to przedsiębiorstwo transportowe z Rudna, które specjalizuje się w przewozie osób na trasie Polska–Niemcy. Firma gwarantuje bezpieczne i komfortow...
- BAWARIA TRANS Przewozy osób Polska Niemcy Liczba postów: 1 Grupa: Pasje forum... BAWARIA TRANS to firma transportowa z Rudna, która specjalizuje się w przewozach pasażerskich między Polską a Niemcami. Przedsiębiorstwo oferuje podróże realizo...
- Auto Szyby Chorzów Profiautoglass MotoGlass Liczba postów: 1 Grupa: Pasje forum... Auto Szyby Chorzów Profiautoglass MotoGlass to profesjonalny serwis, który oferuje szeroką gamę usług związanych z szybami samochodowymi. Specjalizuje się zarów...
- Auto Szyby Chorzów Profiautoglass MotoGlass Liczba postów: 1 Grupa: Pasje forum... Auto Szyby Chorzów Profiautoglass MotoGlass to renomowany zakład, który specjalizuje się w naprawie oraz wymianie szyb samochodowych. Działa z myślą o potrzebac...
- Szampon dla dzieci to nie jedyne wyjście Liczba postów: 1 Grupa: Pasje forum... Przez długi czas po zabiegu przeszczepu włosów żyłem w przekonaniu, że jedyną bezpieczną opcją jest szampon dla dzieci. Może nie szkodził, ale miałem wrażenie,....