Nowe projekty domów

« Powrót do artykułu: Nowe projekty domów | « Powrót do grupy:

13 czerwca 2017, 11:33

Zgadzam sie: good 0 bad

Świetne realizacje znalazłem w portfolio na stronie www.elementalstudio.pl gdzie widać że naprawdę każdy detal jest ważny. Cenię sobie taką precyzję u architektów.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Bezpieczne kierunki na lato — podróże w cieniu geo... Liczba postów: 5 Grupa: Aktualności Wenecję odwiedzałem pierwszy raz i zależało mi na tym, żeby dobrze wykorzystać tylko dwa dni. Przed wyjazdem przejrzałem https://flyweek.pl/wenecja-co-zobaczyc-. ..
  • Żylaki Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Interesuje mnie temat rekonwalescencji po usunięciu żylaków. Pracuję przy biurku, więc większość dnia spędzam siedząc i trochę obawiam się, jak będzie wyglądał....
  • Fotowoltaika Liczba postów: 189 Grupa: Technologie... Myśląc o fotowoltaice, wpadła mi ostatnio w ręce broszura dotycząca różnych systemów i ich możliwości. Fajnie, że wiele firm oferuje nie tylko same panele, ale....
  • Wywóz odpadów Liczba postów: 79 Grupa: Firmy budow... Zawsze się zastanawiałam, jak to jest z wywozem odpadów po remoncie. Kiedy ostatnio ogarnialiśmy nasz dom, mieliśmy sporo gruzu i mebli do wyrzucenia. To napraw...
  • Księgowa Liczba postów: 109 Grupa: Firmy budow... Obsługę księgową w Poznaniu mojej firmy budowlanej powierzyłem firmie mdoFinanse. Nigdy nie muszę długo czekać na odpowiedź ani samodzielnie sprawdzać statusu s...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21407 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 401

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */