Nowoczesna i funkcjonalna podłoga w biurze

« Powrót do artykułu: Nowoczesna i funkcjonalna podłoga w... | « Powrót do grupy: Wnętrza

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

7 lutego 2017, 09:03

Zgadzam sie: good 0 bad

Panele będą akurat tymi najmniej praktycznymi jeżeli chodzi o podłogę w biurze, moim zdaniem lepiej sprawdzi się wykładzina, którą można łatwo odkurzyć lub wyczyścić. Co o tym sądzicie?

www.KamilaMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 marca 2017, 07:57

my u siebie zamontowaliśmy wykładziny od firmy Lider z Gorzowa Wielkopol. taką jak w bankach, nie wiem czy kiedyś zwróciliście uwagę :) jestem bardzo zadowolony, z łatwością utrzymuje je w czystości.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 kwietnia 2017, 07:36

Jeżeli mowa o nowoczesnej i funkcjonalnej podłodze, to jestem zdania że nic nie może się równać z naturalnym drewnem, które znakomicie się prezentuje i będzie stanowić o pięknym wystroju przez lata. Polecam naturalną deskę dębową Chene.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 maja 2017, 13:07

U nas są wykładziny w całym biurze z Coniveo. Bardzo ładnie kolorystycznie dobrane, dobrze ułożone. Nie znam się na wykładzinach bardzo, ale pracuje bardzo dużo ludzi i te wykładziny są tak zrobione, że się w ogóle nie ścierają i nie tracą koloru.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 maja 2017, 13:28

Użytkownik Gość: Terese99 napisał: U nas są wykładziny w całym biurze z Coniveo. Bardzo
ładnie kolorystycznie dobrane, dobrze ułożone. Nie znam
się na wykładzinach bardzo, ale pracuje bardzo dużo ludzi
i te wykładziny są tak zrobione, że się w ogóle nie
ścierają i nie tracą koloru.

Bo wykładzina biurowa bardzo się różni od takiej, która leży w sypialni na przykład. Też specem nie jestem, ale z tego co wiem są inaczej produkowane, inne materiały są użyte. Ps. Bardzo ładne te wykładziny Coniveo, zajrzałem na stronę. Do biur w sam raz, zwłaszcza takich gdzie dużo ludzi jest. Sprawdz ich realizacje tam zobaczysz

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 maja 2017, 19:07

Zgadzam się drewniana podłoga to świetny pomysł. Super efekt wizualny. My też mamy taką w domu ale wymaga już lekkiej renowacji. Znajomy polecił mi w tym celu zakupić taki olej do drewna https://letonkinois.pl/. On go zastosował i podobno świetnie wydobyło kolor i strukturę drewna. Może ktoś z Was stosował tego typu produkty ?

Zgłoś | Cytuj | Link

11 maja 2017, 06:43

Wykładzina w biurze nijak ma się do piękna i solidności jaką jest w stanie zaoferować naturalny dąb, zaglądaliście może na nasze propozycje ze strony www.Chene.pl ?

Zgłoś | Cytuj | Link

26 maja 2017, 12:44

Ktoś stosuje panele LVT?

Zgłoś | Cytuj | Link

8 czerwca 2017, 11:51

Użytkownik boxon napisał: Ktoś stosuje panele LVT?

Moim zdaniem takie panele są dużo lepsze niż zwykłe panele drewniane. Kwestia wyboru po prostu też czegoś dobrego, np. z Coniveo właśnie. Odradzam kupowanie po taniości, z końcowek, wyprzedaży podejrzanych itd. Sami się właśnie zastanawiamy nad takimi panelami, bo firmowa wykładzina raczej strasza…

Zgłoś | Cytuj | Link

9 czerwca 2017, 09:35

A co z Coniveo mógłbyś polecić?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wyposażenie biura. Produkcja mebli Liczba postów: 55 Grupa: Wnętrza W pracy ostatnio mieliśmy sporo zamówień na hale przemysłowe, więc zaczęliśmy rozważać różne opcje wyposażenia. Posadzki są mega ważne, bo od ich jakości zależy...
  • Higiena w parze ze zdrowiem Liczba postów: 20 Grupa: Wnętrza Ciekawe, jak wiele osób nie zwraca uwagi na to, w jakich opakowaniach przechowują leki. Niedawno byłam świadkiem rozmowy w aptece, gdzie ktoś wspomniał o tym, j...
  • Zawsze świeże jedzenie dzięki nowoczesnej lodówce Liczba postów: 71 Grupa: Wnętrza Czy ktoś regularnie piecze z mąki orkiszowej? Chcę trochę ograniczyć zwykłą mąkę pszenną w domowych wypiekach i zastanawiam się, od czego najlepiej zacząć. Znal...
  • Tapeta czy plakat, co najlepiej ozdobi Twoją ścian... Liczba postów: 70 Grupa: Wnętrza Ja jestem dużym fanem ciekawych motywów na plakatach i w mojej opinii jeżeli będziecie szukali takich propozycji do swojego wnętrza to warto odwiedzić On my Wal...
  • Jak pielęgnować podłogę z marmuru? Liczba postów: 60 Grupa: Wnętrza W przypadku podłogi z kamienia naturalnego, czyli marmuru lub granitu, polecam regularnie ja myć, odkurzać czy zamiatać bo brud oraz kurz gromadzi się tutaj tak...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21112 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 318

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */