Nowoczesny salon

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 15 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

16 maja 2017, 13:24

Zgadzam sie: good 0 bad

Bardzo fajne rozwiązanie, ja właśnie zdecydowałam się na zakup betonu architektonicznego w http://mconcrete.pl/ i wykorzystaniu go własnie do aranżacji salonu. Wybrałam kilka kolorów by dodać go do wystroju ściany z kominkiem. Jestem ciekawa efektu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 maja 2017, 13:43

Ja myślałam nad tym, ale ostatecznie się nie zdecydowałam. Do salonu w bloku beton raczej nie pasuje.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 maja 2017, 08:44

Witam Wszystkich Użytkowników na forum. A dlaczego Twoim zdaniem beton architektoniczny nie pasuje do aranżacji ścian mieszkania w bloku? Moim zdaniem jak najbardziej będzie odpowiednia i nie ma znaczenia fakt czy jest to blok czy dom wolnostojący.

DomyHybrydowe.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

22 maja 2017, 12:16

Witajcie! A myślałeś może o deskach kompozytowych na podłogę ? My mamy u siebie w salonie i jesteśmy bardzo zadowoleni.Wszystko jest jak należy trwałe wytrzymałe wszystko z nimi jest ok . My zamawialiśmy to tutaj www.replastik.pl także zerknij sobie bo według mnie jest to najlepsze rozwiązanie.

Ten post był edytowany przez bibi2 dnia: 22 maja 2017, 12:17
Zgłoś | Cytuj | Link

22 maja 2017, 21:02

Użytkownik patiko napisał: Ja myślałam nad tym, ale ostatecznie się nie
zdecydowałam. Do salonu w bloku beton raczej nie pasuje.

Oczywiście, że pasuje, pod warunkiem, że zostanie odpowiednio wkomponowany i zestawiony z pozostałymi materiałami.

https://www.facebook.com/decoroom.eu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 lipca 2017, 11:58

Na pewno nowoczesnym rozwiązaniem będzie zastosowanie akustycznej ściany składanej. Ja ostatnio montowałem taką u siebie. Zdecydowałem się na sowan swg120 bo wydała mi się najbardziej nowoczesna i estetyczna:) rzućcie okiem może się wam spodoba.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 lipca 2017, 15:42

Według mnie całkiem fajnym rozwiązaniem wydają się być takie krzesła. Co o nich sądzicie? Podobają się Wam?

Zgłoś | Cytuj | Link

20 lipca 2017, 07:47

Szkoda, że link nie działa, bo chętnie bym je zobaczyła. Właśnie mamy zamiar robić remont naszego salonu i szukamy fajnych nowoczesnych mebli jak ten narożnik https://meblehot.pl/narozniki-do-salonu/1006-naroznik-z-funk cja-spania-amber.html który de facto zamierzamy sobie kupić.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 lipca 2017, 19:41

a myśleliście o surowej cegle na ścianie? nie wiem, jaki to koszt, ale skontaktujcie się z firmą Klinkier-bud, myślę, że znajdziecie jakieś fajne rozwiązanie.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 lipca 2017, 21:09

Nowoczesny styl raczej się gryzie ze starą cegłą. Cegła to bardziej loftowy klimaty może być. No i do takich aranżacji świetnie się sprawdzą takie dodatki https://behome.pl/pol_m_Twoj-styl_Loftowy-707 .html

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 15 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Pomysł na wakacje Liczba postów: 717 Grupa: Ciekawe pom... Kompleksowe przygotowania do sezonu żeglarskiego obejmują nie tylko prace przy kadłubie, ale przede wszystkim dokładny przegląd takielunku i instalacji pokładow...
  • Farby kolorowe dla alergików Liczba postów: 319 Grupa: Ciekawe pom... Ciekawe rozwiązania
  • Mieszkanie Liczba postów: 60 Grupa: Ciekawe pom... Koncepcja miasta 15-minutowego, czyli takiego gdzie wszystko masz w zasięgu pięciu minut piechotą, zyskuje popularność również w Polsce. Nowe osiedla coraz częś...
  • Dodatki do domu jako prezent ślubny? Liczba postów: 39 Grupa: Ciekawe pom... Słuchajcie, wczoraj miałam okazję rozmawiać z koleżanką, która właśnie planuje swój ślub. Mówiła mi, że szuka inspiracji na zaproszenia i ogólnie na całą papete...
  • Elementy urządzeń przemysłowych Liczba postów: 33 Grupa: Ciekawe pom... I recently tried Chicken Road Uzbekistan and found it quite entertaining. The gameplay is simple but keeps you engaged, especially with the rising multiplier fe...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20985 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 214

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */