Gość: koalo praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline tedy praktykant
|
witaj koalo |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: milagros praktykant |
|
|
| |
Gość: Laura praktykant |
No fajniutkie te wasze okapy, ale po czym poznać, że okap
jest cichy, na jakie informacje należ zwrócić uwagę, nie
wiem kompletnie czego się czepić. Magneri mnie
zaintrygował, ma fajny takie fajne coś czarne z przodu,
to chyba jest do włączania okapu? |
|
| |
Gość: milagros praktykant |
hej laura! |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Laura praktykant |
Chyba podłączymy do kratki chociaż w sumie to jeszcze nie
wiem a co lepiej do kratki? |
|
| |
offline Karrot doświadczony
|
Taki pod skosem może fajnie wyglądać, ale pytanie jak z funkcjonalnością. Mi się podobają najbardziej kominowe czarne i srebrne, myślę zresztą że biały byłby niepraktyczny, bo widać na nim każdy brud. Tutaj jest bardzo duży wybór, a ceny naprawdę zachęcają. |
|
| |
Gość: ziarenko praktykant |
|
|
| |
offline Zykfryd kierownik
|
Sprzęt cichy i wydajny to podstawa. Też uważam, że okapy Globalo pod tym względem się sprawdzają, a do tego znajdzie się sprzęt w przedziale cenowym wspomnianym w jednej z wypowiedzi powyżej. |
|
| |
offline majka1 fachowiec
|
|
|
|
OKAP, dobry wybór
«
Powrót do grupy: Najnowsze trendy
Ostatnio na forum
- gry online Liczba postów: 6 Grupa: Najnowsze t... Jedna rzecz mnie najbardziej ciekawi – czy w CS 1.6 nadal są ludzie do grania. Bo nawet najlepsza gra bez społeczności szybko się nudzi. Widząc cs 1.6 download,...
- Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 109 Grupa: Najnowsze t... Zauważyłem że najwięcej spadku energii mam kiedy siedzę bez przerwy przez kilka godzin przy komputerze. Zacząłem więc szukać rozwiązań i natrafiłem na biurka z....
- Potrzebuję mebli na zamówienie Liczba postów: 5 Grupa: Najnowsze t... Zawsze podobały mi się meble skandynawskie, z tym że ich składanie nie jest proste, zwłaszcza te meble są skomplikowane, dlatego następnym razem zdecyduję się n...
- kupno mebli Liczba postów: 5 Grupa: Najnowsze t... Też dużo osób kupuje meble w sieciówkach, bo można trafić fajne rzeczy, szczególnie w tym skandynawskim klimacie. Fakt, że składanie bywa mordęgą, ale od tego j...
- nowoczesne kuchnie Liczba postów: 247 Grupa: Najnowsze t... Tak, podzielam w zupełności zdanie poprzedników. Choćby nie wiem jak piękna była kuchnia jeżeli nie jest ergonomicznie urządzona i nie jest dla użytkowanika wyg...

wyglądem trochę się różnią, ale parametry
mają takie same :D