Gość: koalo praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline tedy praktykant
|
witaj koalo |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: milagros praktykant |
|
|
| |
Gość: Laura praktykant |
No fajniutkie te wasze okapy, ale po czym poznać, że okap
jest cichy, na jakie informacje należ zwrócić uwagę, nie
wiem kompletnie czego się czepić. Magneri mnie
zaintrygował, ma fajny takie fajne coś czarne z przodu,
to chyba jest do włączania okapu? |
|
| |
Gość: milagros praktykant |
hej laura! |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Laura praktykant |
Chyba podłączymy do kratki chociaż w sumie to jeszcze nie
wiem a co lepiej do kratki? |
|
| |
offline Karrot doświadczony
|
Taki pod skosem może fajnie wyglądać, ale pytanie jak z funkcjonalnością. Mi się podobają najbardziej kominowe czarne i srebrne, myślę zresztą że biały byłby niepraktyczny, bo widać na nim każdy brud. Tutaj jest bardzo duży wybór, a ceny naprawdę zachęcają. |
|
| |
Gość: ziarenko praktykant |
|
|
| |
offline Zykfryd kierownik
|
Sprzęt cichy i wydajny to podstawa. Też uważam, że okapy Globalo pod tym względem się sprawdzają, a do tego znajdzie się sprzęt w przedziale cenowym wspomnianym w jednej z wypowiedzi powyżej. |
|
| |
offline majka1 fachowiec
|
|
|
|
OKAP, dobry wybór
«
Powrót do grupy: Najnowsze trendy
Ostatnio na forum
- Art-Bud Tynki i Farby Dekoracyjne Malarstwo ścienn... Liczba postów: 3 Grupa: Najnowsze t... Cześć wszystkim! Ostatnio zacząłem szukać ciekawych sposobów na spędzanie wolnego czasu i natknąłem się na różne platformy online, które oferują ciekawe atrakcj...
- Nowoczesne mieszkanie Liczba postów: 55 Grupa: Najnowsze t... Co do aranżacji polecam ten właśnie portal https://domzcegly.pl/. Super spawa. Fajnie to wygląda, można podejreć, co jest modne i przede wszystkim jakie materia...
- gry online Liczba postów: 4 Grupa: Najnowsze t... Łódź dzisiaj szara, uciekłem do Manufaktury, żeby nie zmoknąć. Żona poszła na zakupy, a ja usiadłem na ławce i odpaliłem piperspin. Nie liczyłem na nic, chciałe...
- Temat zawodowy Liczba postów: 5 Grupa: Najnowsze t... Łódź dzisiaj szara i deszczowa, uciekłem do Manufaktury, żeby nie zmoknąć. Żona poszła na zakupy, a ja usiadłem na ławce i odpaliłem vegas hero. Nie liczyłem na...
- Meble na wymiar Liczba postów: 3 Grupa: Najnowsze t...

wyglądem trochę się różnią, ale parametry
mają takie same :D