Gość: koalo praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline tedy praktykant
|
witaj koalo |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: milagros praktykant |
|
|
| |
Gość: Laura praktykant |
No fajniutkie te wasze okapy, ale po czym poznać, że okap
jest cichy, na jakie informacje należ zwrócić uwagę, nie
wiem kompletnie czego się czepić. Magneri mnie
zaintrygował, ma fajny takie fajne coś czarne z przodu,
to chyba jest do włączania okapu? |
|
| |
Gość: milagros praktykant |
hej laura! |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Laura praktykant |
Chyba podłączymy do kratki chociaż w sumie to jeszcze nie
wiem a co lepiej do kratki? |
|
| |
offline Karrot doświadczony
|
Taki pod skosem może fajnie wyglądać, ale pytanie jak z funkcjonalnością. Mi się podobają najbardziej kominowe czarne i srebrne, myślę zresztą że biały byłby niepraktyczny, bo widać na nim każdy brud. Tutaj jest bardzo duży wybór, a ceny naprawdę zachęcają. |
|
| |
Gość: ziarenko praktykant |
|
|
| |
offline Zykfryd kierownik
|
Sprzęt cichy i wydajny to podstawa. Też uważam, że okapy Globalo pod tym względem się sprawdzają, a do tego znajdzie się sprzęt w przedziale cenowym wspomnianym w jednej z wypowiedzi powyżej. |
|
| |
offline majka1 fachowiec
|
|
|
|
OKAP, dobry wybór
«
Powrót do grupy: Najnowsze trendy
Ostatnio na forum
- Znacie w Warszawie jakiś dobry sklep meblowy Liczba postów: 8 Grupa: Najnowsze t... Zawsze, gdy organizuję jakąś większą imprezę, to krzesła są jednym z tych tematów, które potrafią spędzić sen z powiek. Na ostatnim weselu u kolegi pomyślałam s...
- Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 121 Grupa: Najnowsze t... Swoją drogą, zastanawiałam się ostatnio nad szafką pod pralkę. Mam małą łazienkę i zawsze brakuje mi miejsca na te wszystkie detergenty. Przypadkiem natknęłam s...
- aranżacja sypialni Liczba postów: 544 Grupa: Najnowsze t... Jeśli urządzacie sypialnię, nie warto traktować łóżka jako zwykłego mebla, który ma jedynie zapewnić miejsce do spania. Dobrze dobrany model może nadać całemu p...
- Jak urządzić salon? Proszę o pomoc. Liczba postów: 284 Grupa: Najnowsze t... Szanowni Państwo, jeśli szukacie pomysłu na efektowną ścianę np. w salonie, nasz klinkier oferuje bogatą paletę barw i faktur, które świetnie komponują się z dr...
- drzwi z lacobelem Liczba postów: 18 Grupa: Najnowsze t... Ja widziałem tylko kuchenne meble z zabudową lacobel, u szklarza www.abcszklarz.pl z Wrocławia można takie dostać, a czy drzwi...nie wiem.

wyglądem trochę się różnią, ale parametry
mają takie same :D